Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Vállalkozói konferencia Győrben

A tavalyi évet követően idén is folytatódik a kis- és középvállalkozóknak szóló Raiffeisen Üzlettárs Klub rendezvénysorozat. A konferenciasorozat november 30-án Győrbe látogat.

Az esemény keretében a sorozat szakértői az ország 19 városában több ezer vállalkozó számára ismertetik az előttünk álló időszak várható gazdasági folyamatait, piaci trendjeit, valamint segítenek a vállalkozókat leginkább érintő pénzügyi kérdések megválaszolásában.

A konferenciasorozat november 30-án Győrbe látogat.

"A megváltozott gazdasági és piaci környezetben a hazai kkv-k egyik legfőbb problémája, a hazai és a világgazdasági környezet kiszámíthatósága, valamint a - vállalati tevékenység zökkenőmentes fenntartásához szükséges – finanszírozási kérdésekben való tisztánlátás" – mondta Halmai Attila, a Raiffeisen Bank régióvezetője, a konferencia házigazdája.

"A tapasztalatok azt mutatják, hogy az országkockázati felártól a makrogazdasági jelenségeken át, a konkrét vállalatfinanszírozási problémákig - mint például az árfolyamhatások kivédésének lehetősége - széles összefüggéseket kell átlátnia napjainkban egy vállalkozónak.

A rendezvényen Kovács Mátyás, a Raiffeisen Bank elemzője ismerteti a világgazdasági válság aktuális hazai kihatásait, az Európai Unió országainak gazdasági állapotát, Magyarország nemzetközi megítélését és a várható devizaárfolyamokat.

A konferencia résztvevői ezen túlmenően megismerkedhetnek - a rövidlejáratú forgóeszköz-hiteleken túl a hosszú távú beruházás-finanszírozáson át - a vállalatok pénzgazdálkodással kapcsolatos aktuális problémáival, illetve a banki tanácsadók elmúlt időszakbeli ügyféligényekből származó legfontosabb tapasztalataival.

A konferencia abban is segítséget nyújt a kkv-k vezetőinek, miképpen vehetnek igénybe most kedvezményesen, akár induló költségek nélkül különféle vállalati hiteleket, pénzforgalmukhoz leginkább illeszkedő kedvezményes számlaszolgáltatásokat, továbbá egyéb költséghatékony pénzügyi szolgáltatást.


VÁLLALKOZÓI KONFERENCIA GYŐR - 2010.11.30.

Program

0930–10.00 Regisztráció

10.00–10.15 Megnyitó
Halmai Attila régióvezető

10.15–11.00 Gazdasági kitekintő (trendek, piaci változások)
Kovács Mátyás elemző

11.00-11.20 Kávészünet

11.20-11.40 Premium Banking - Továbblépés a pénzügyekben Tölgyes László szegmensvezető

11.40-12.30 Partneri kapcsolat a pénzügyekben - a siker mindkét fél közös érdeke Dercsényi György kisvállalati üzletágvezető

12.30- Svédasztalos ebéd

Helyszín: Hotel Famulus (Győr, Budai út 4-6.)


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Növekvő reálkeresetek szeptemberben

A KSH jelentése szerint szeptemberben a bruttó átlagkereset 2,3%-kal, míg a nettó átlagkereset -… Tovább olvasom