Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Új lehetőség az alkalmazottak képzésére

A vállalkozásoktól megvont szakképzési hozzájárulás lehetetlen helyzetet teremtett a képzési piacon. Jelen gazdasági helyzetben így még inkább szükségszerű az alkalmazottak készségeinek és képességeinek folyamatos fejlesztése.

A megoldást rejtő uniós források mellett meg kell találni azokat a módszereket, amelyek rövid távon is meghozhatják a várt eredményt, amelyre most már egy nap alatt is lehetősége van a vállalatoknak.

A sikeresen működő Egynapos Programsorozat keretén belül olyan kompetenciafejlesztő programokon vehetnek részt az érdeklődő munkaszervezetek akár teljes létszámmal is, amellyel a mindennapos munkában azonnal beváltható tudást szerezhetnek.

A 2012. március 13-án induló programsorozat szakemberek vezetésével olyan témákat érint, mint A munkakörök újratervezése, Ötletgenerálási módszerek az ügyfélszerzéshez, a 7 lépcsős projekttervezési modell vagy A vezetői szerep átalakulása.

Az egy nap alatt megszerezhető kompetenciák a hatékony szervezeti működést támogatják, és lehetőséget biztosítanak a fejlesztésére is a már rendelkezésre álló eszközökkel.

Az Egynapos Programsorozatról további információkat a www.egynaposok.hu oldalon olvashat vagy a 06-1-266-7601 telefonszámon kaphat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tartja magát a forint, 293 az euró

Bizakodó befektetői hangulatban erősödésnek indult a forint csütörtökön, korrigálva előző napi… Tovább olvasom