Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Új irodaház-, iroda-, üzletiingatlan-kereső az Ingatlanbazar.hu-n

Az Ingatlanbazar.hu együttműködve az Irodahaz.info szakportállal országos online irodakereső hálózatot hozott létre – egyedülálló keresőszolgáltatással (irodaházak, iroda, üzleti ingatlan).
Magyarország legdinamikusabban fejlődő ingatlankereskedelmi portálja, a Lapcom Zrt. által üzemeltetett www.ingatlanbazar.hu – együttműködve a Website Media cégcsoport által alapított Irodahaz.info irodaház-szakportállal – országos online irodakereső hálózatot hozott létre 2013 novemberében.

2002-ben, az Irodahaz.info indulása idején nem létezett olyan tematikus portál, amely csakis egy ingatlanszegmensre koncentrál, így piacteremtő szereplőként mára több mint tízéves tapasztalattal rendelkezik az ingatlanpiac egyik speciális területén, az irodapiacon, főként Budapesten és Pest megyében. Az Ingatlanbazar.hu hatodik éve, megalakulása óta biztosít felületet az irodát, üzleti ingatlanokat eladó, kiadó magán- és kereskedelmi hirdetők számára, kiemelt vidéki eléréssel.

E két meghatározó piaci szereplő közös új szolgáltatása, egyedülálló prémium csomagja a teljes online irodakeresést lefedi, az országos lefedettséget a vidéki jelenlét tovább erősíti. A speciálisan irodaházak, irodák, üzleti ingatlanok számára fejlesztett kereső és az adatbázis-alapú mikrosite (adatlap) lehetőséget biztosít releváns, naprakész információk közvetítésére a kiadni vagy eladni szánt irodákról, üzleti ingatlanokról.
A listába, adatbázisba integrált megjelenésnek köszönhetően az iroda, üzleti ingatlan minden lényeges adata azonnal közzétehető számadatokkal, képekkel és szöveges leírással. Minden regisztrációhoz saját szerkeszthető mikrosite tartozik, saját statisztikával, önkiszolgáló funkcióval, a látogató részére azonnali közvetlen ajánlatkérési opcióval.Az irodaház-tulajdonosoknak, -hirdetőknek a hazai piac leghatékonyabb és legszínvonalasabb prémium irodakiadási csomagját kínálja, a garantált siker és a maximális elégedettség érdekében. Ennél hatékonyabb és eredményesebb megjelenési kombináció nem létezik jelenleg a magyar piacon, ami önmagában garantálja a gyors és költségtakarékos irodakiadást.

Az irodát keresőknek pedig segít eligazodni és kiválasztani a kiadó irodák és irodaházak hazai kínálatából a legmegfelelőbbet: a megújult irodaház-, iroda-, üzletiingatlan-kereső szolgáltatás országos adatbázisát a budapesti és a folyamatosan bővülő vidéki irodaházak listája adja.

Nincs olyan irodát kereső ügyfél, aki így ne jutna el a megfelelő kiadó vagy eladó irodához. A keresőbarát kezelhetőség, a fejlesztések a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, illetve a szakértő helpdesk támogatás, valamint a kiemelt megjelenési lehetőségek biztosítják hosszú távon, hogy bérlő és bérbeadó, vevő és eladó a lehető legrövidebb úton és egyszerűen egymásra találjon a legszakavatottabb „közvetítő" segítség igénybevételével.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Varga: a nemzeti érdekek erősebb képviseletére van felhatalmazásunk

A Frankfurter Allgemeine Zeitung Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel közölt interjút. Tovább olvasom