Kisalföld logö

2018. 08. 21. kedd - Sámuel, Hajna 21°C | 32°C Még több cikk.

Több fronton is erősít a HAT-AGRO

A madárinfluenza tavalyi felbukkanása hozott nem várt fordulatot a HAT-AGRO cégcsoportnak, idén pedig várhatóan az újraéledő uniós pályázatok dobják meg az árbevételt
A HAT-AGRO cégcsoport higiéniai üzletágának két termékét választotta a NÉBIH a tavaly megjelent madárinfluenza elleni védekezés ajánlott fertőtlenítő készítményeinek, ami rekord mennyiségű megrendelést hozott a győri telephelyű vállalkozásnak. A 2003-ban Presztízs-díjat nyert cég vezetője, Pásztor Attila elmondta, az együttműködés folytatódik az Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal: várhatóan szakmai kerekasztal-beszélgetések és gyakorlati fertőtlenítési bemutatók formájában még szélesebb körben ismertethetik meg termékeiket a potenciális ügyfelekkel, vásárlókkal, megosztva az elmúlt 18 év tapasztalatait.
 A cégcsoport másik jelentős tevékenysége, a baromfi-tartástechnológiai rendszerek forgalmazása is pozitív változások előtt áll. Újra beindulhat ugyanis az az Európai Uniós pályázati rendszer, amely – szervezeti átalakítások miatt – az elmúlt két évben szünetelt. Pásztor Attila a gépek, berendezések beszerzésére kiírandó, akár 40%-os vissza nem térítendő támogatást nyújtó pályázatok kiírásától extrém árbevétel-növekedést vár, így az üzletág várható árbevétele 2017-ben elérheti a 2,5 milliárd forintot. Az ügyvezető elmondta: bár a pályázatok az utóbbi időben szüneteltek, szakembereik nem tétlenkedtek: kapcsolatépítéssel, jövőbeli potenciális partnerek látogatásával készítették elő az idei pályázati szezont.

A HAT-AGRO Csoport harmadik, állattartó telepek vízkezelésével foglalkozó üzletága időközben két új külföldi beszállító partnerrel folytat tárgyalásokat termékeik kizárólagos magyarországi forgalmazásáról.
 
Pásztor Attila


A vállalatcsoport három üzletágától az ügyvezető 3,5 milliárd forintos árbevételt vár az idei évre. A megnövekedett igények jelentős létszámbővítéssel is járnak: a jelenleg 30 főt foglalkoztató vállalat további 6-7 munkatárssal bővül.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előnyt kínál a Mod az innovációval

Előnyt kínál a  Mod az innovációval
A folyamatos innovációnak köszönhetően a Mod Számítástechnikai Kft. mára a térség egyik vezető… Tovább olvasom