Kisalföld logö

2016. 10. 26. szerda - Dömötör 8°C | 16°C

Távozik posztjáról a Spar Magyarország ügyvezető igazgatója

Március elsejével távozik posztjáról Feiner Péter, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója, az igazgatóság elnöke.
Március elsejével távozik posztjáról Feiner Péter, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója, az igazgatóság elnöke - közölte a kereskedelmi vállalat kedden az MTI-vel.

Az igazgatósági elnöki pozíciót Erwin Schmuck veszi át.

A közlemény szerint az utóbbi időszakban jelentősen megnehezültek azok a gazdálkodási feltételek, amelyek a magyarországi Spar tevékenységét befolyásolják, sok új kihívást is teremtve a cégcsoport számára. A cégvezetés új kézbe adásától a tulajdonosok a magyar cégcsoport további töretlen fejlődését, még sikeresebb működését várják. Erwin Schmuck személyében az ausztriai anyavállalat magyarországi viszonyokat jól ismerő, s nagy vezetői tapasztalatokkal rendelkező szakembere kerül az igazgatósági elnöki pozícióba - teszik hozzá.

Feiner Péter ügyvezető igazgató 2004. január 1-jétől a cégcsoport igazgatóságának elnöke. Feiner Péter irányítása alatt vált a hazai SPAR az ország egyik vezető kiskereskedelmi láncává, egyebek mellett jelentős hálózatbővítő akvizíciók realizálásával, valamint kiváló értékeket hordozó vállalati arculat megteremtésével - áll a közleményben.

Feiner Péter 2012. február 29-ig látja el jelenlegi funkcióját. A cég tulajdonosi köre ezt követően is számít Feiner Péter szakmai munkájára a Sparon belül.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MNB: decemberben több jelzáloghitelt vettek fel a háztartások

A devizahitelt kiváltó forinthitel miatt jelentősen nőtt decemberben a háztartások által felvett … Tovább olvasom