Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Rugalmas munkahelyek: uniós forrás nyújthat milliárdos segítséget

A megfelelő kvalitásokkal rendelkező alkalmazotti kör kialakítása létfontosságú eleme egy vállalkozás hatékony működésének.

Ahhoz azonban, hogy folyamatosan biztosítható legyen a gyors és hibamentes munka, meg kell teremteni azokat a tárgyi és környezeti feltételeket, amelyek hatással lehetnek akár a teljes munkaszervezetre is.

Ennek az egyensúlyi állapotnak a megteremtésében, a rendelkezésre álló eszközök maximális kihasználásában nyújthat segítséget egy közel másfél milliárdos uniós pályázati alap.

A TÁMOP 2.4.5 „Rugalmas munkahelyek" elnevezésű pályázat jelentősége, hogy hosszú idő után megjelent egy olyan forrás, amely 100 százalékban támogatja, és célzottan kívánja fejleszteni a munkaszervezeteket.

A mikro-, kis- és középvállalkozások mellett a támogatásért a nagyvállalatok, az önkormányzatok, a költségvetési rend szerint gazdálkodó intézmények és a nonprofit szervezetek is indulhatnak.

A munkakörök átszervezésére, valamint az új munkaszervezési formák kialakítására, a hibák feltárására és javítására képzési és tanácsadási szolgáltatásokat vehetnek igénybe a pályázók.

A rugalmas munkahelyek kialakítására kiírt pályázat a magánélet és a munka közötti összhang megteremtésére törekszik, és olyan eszközök felhasználására ösztönzi a munkaadókat, amelyek érdemben teszik biztonságossá és hatékonnyá a munkavégzést.

A TÁMOP 2.4.5 pályázat részleteiről bővebb tájékoztatást a www.tamop-palyazat.hu oldalon olvashat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erste Bank: 157,6 milliárd forint veszteség 2011-ben

Az Erste Bank Hungary Zrt. előzetes gyorsjelentés szerint a bankcsoport adózás utáni vesztesége 157,6 milliárd forint volt 2011-ben. Tovább olvasom