Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Rekord: 500 gyakornokot vett fel egyszerre az Audi

Jó kommunikációs készség, német nyelvtudás, rugalmasság és precíz munkavégzés kell ahhoz, hogy valaki gyakornok legyen az Audinál.

Az Audi Hungaria iránti érdeklődés továbbra is töretlen: jelenleg rekordszámú, 500 gyakornok tölti egy időben gyakornoki idejét a négy karikás vállalatnál. A program bevezetése óta folyamatosan nő a győri vállalathoz jelentkező hallgatók száma.

„Gyakornoki programunk személyügyi stratégiánk egyik fontos eleme, sikere külön öröm számunkra. Magyarország legvonzóbb munkaadójaként hosszú távon is szeretnénk biztosítani munkaerő-utánpótlásunkat, ezért gyakornoki programunk már ma a jövő igényeihez igazodik", hangsúlyozta Dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató. „Fontos számunkra, hogy a nálunk gyakornoki idejüket töltő diákok megismerjék legújabb technikai-technológiai újításainkat, ezáltal színes és sokrétű tapasztalatokkal felvértezve induljanak a munka világába."

A nagy méretért kattintson a képre!
A nagy méretért kattintson a képre!

A győri vállalat 1997 óta foglalkoztat gyakornokokat, a program jelenlegi formájában 2011 óta létezik. Az akkori, 350 fős gyakornoki létszám 2014-ben éves szinten már 700 főre emelkedett.

„Az Audi Hungariánál szerettem volna tölteni gyakornoki időmet, mivel itt testközelből megismerhetem a teljes gyártási folyamatot a tervezéstől a motorok összeszereléséig“, mondta Jáni Dániel, a győri Széchenyi István Egyetem járműmérnök hallgatója, aki a Kísérleti Motorgyártó Központ projektkoordináció-motorgyártás területén kamatoztatja tudását.

Az Audi Hungaria gyakornoki pozícióira – legalább két hónapos időtartamra - a 4. lezárt szemeszter után jelentkezhetnek a diákok, akik ez idő alatt tanulmányaiknak és készségeiknek megfelelő feladatokban, projektekben vesznek részt. A gyakornoki programra való sikeres jelentkezés feltétele a jó kommunikációs készség, megfelelő német nyelvtudás, a rugalmasság és precíz munkavégzés.

„Egy ekkora multinacionális vállalat működését lenyűgözőnek találom. Logisztika szakos hallgatóként különösen fontos számomra, hogy a gyártási- és logisztikai folyamatokat személyesen is megtapasztalhatom", hangsúlyozta Líber Tímea a Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója, az előszéria-diszpozíció terület gyakornoka.

„Ezek a szempontok nálam is döntő fontosságúak", mondta Fülöp Benjámin Márk, a győri egyetem villamosmérnök hallgatója, aki a minőségbiztosítás területén tölti gyakornoki idejét. „Lényegesnek tartottam, hogy gyakornokként egy modern, ismert és elismert nagyvállalatnál dolgozhassak. Biztos vagyok benne, hogy az itt megszerzett ismereteket az egyetem befejezése után, napi munkavégzésem során is hasznosíthatom.“

A munkatársi utánpótlás biztosítása központi eleme az Audi Hungaria toborzási stratégiájának. A gyakornoki program keretein belül a hallgatók megismerhetik az Audi Hungariánál alkalmazott legmodernebb folyamatokat, technológiákat, valamint prémium kategóriás termékeket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Talpra állni látszik a Tesco

A vártnál kisebb mértékben esett tavasszal a Tesco nagy-britanniai forgalma, a magyarországi érdekeltségek értékesítési teljesítménye pedig nőtt. Tovább olvasom