Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Rábakert: új letelepedő kisvállalkozás a Győri Ipari Parkban

A 2009 őszén az ipari parkban letelepedett cég részben EU támogatásból gyártócsarnokot létesített.

Rábakert Kft. magyar kisvállalkozás, amely fűnyírókések és mezőgazdasági vágóalkatrészek gyártásával hazánkban piacvezető, Európa más országaiban pedig egyre nagyobb áruforgalmat bonyolít. A 2009 őszén a Győri Ipari Parkban letelepedő cég részben EU támogatásból gyártócsarnokot létesített.

A Rábakert Kft magyar magánszemélyek tulajdonában lévő kisvállalkozás, amely kedvező MFB hitel továbbá egy 42 millió forintos Új Magyarország Fejlesztési Terv telephely-fejlesztési pályázat segítségével telepedett le 2009 őszén a Győri Ipari Parkban és gyártóüzemet létesített közel 800 négyzetméteren. A jelenleg 16 főt foglalkoztató cég fűnyírókések és mezőgazdasági vágóalkatrészek gyártásával foglalkozik, amelyhez közel 20 éves szakmai múlt biztosítja a tudásbéli tőkét.

A hazai piacon betöltött vezető szerepe mellett, a növekedés megtartása érdekében élénk exportbővítést folytat az európai országok nagy részében. Ennek a bővítésnek sikere részben a versenyképes árnak, nagyobbrészt viszont az elismerten magas minőségnek és rugalmasságnak köszönhető. Az ezt megelőző időszakban még bérelt csarnokban folytatott tevékenységhez képest jelentős hatékonysági javulást és ezzel párhuzamosan kapacitásnövekedést várnak az új telephelyen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökent a Philips profitja

A holland Philips elektronikai vállalat 201 millió euró adózott eredményt ért el az első negyedévben… Tovább olvasom