Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Rába alvázak a piacvezető német gyártó aszfaltozó gépeibe

2016 végéig szóló szállítási megállapodást írt alá a Rába Jármű Kft. Európa egyik vezető építőipari-jármű gyártójával, a Joseph Vögele AG-vel.

A Rába új beszállítóként nyerte el a továbbfejlesztett aszfaltozó gépek alvázainak gyártási jogát. A nemrég megkötött üzlet tovább erősíti a polgári értékesítési szegmenst, és kiváló referenciát jelent a Jármű üzletág számára a további piacépítéshez.

A szerződés értelmében a Rába az új termék két típusváltozatát szállítja a német piacra. A műszakilag rendkívül összetett alváz lánctalpas aszfaltozógépekbe kerül, gyártása nagy szakértelmet kíván és speciális technológiák alkalmazását is megköveteli.

Az új együttműködés létrejöttét nagyban elősegítette, hogy a Rába a haszongépjármű-alvázak nyugat-európai piacán számos neves gyártónál már bizonyított. 2013-ban a Rába Jármű Kft. több mint 2000 építőgéphez szállított vasszerkezeti terméket. Az üzletfejlesztési sikereknek, és a folyamatosan növekvő forgalomnak köszönhetően a tavalyi évben a polgári értékesítés árbevétele elérte a katonai termékek árbevételi szintjét.

Az új alváz sorozatgyártása a tavalyi évben megkezdődött. Az együttműködés kedvező tapasztalataira alapozva a felek a további bővülés lehetőségét is keresik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyengült a forint hétfő estére

Este 7 óra körül 313,78 forinton állt az euró a három órával korábbi 312,55 forint után. Tovább olvasom