Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Nagykövet a megyei kamarában: brit-magyar közös üzlet

Jonathan Knott, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete szerdán Győrbe érkezett, s a megyei kereskedelmi és iparkamarában is látogatást tett.
A nagykövet tájékoztatót hallgatott meg a megye gazdaságáról és konzultációt folytatott a kamara vezetőségével. Ezt követően cégvezetőknek tartott tájékoztatót. Jonathan Knott elmondta, mind befektetési, mind kooperációs lehetőségeket is lát a két ország közötti együttműködésben, de a tapasztalatok szerint a két ország üzletemberei nem ismerik igazán egymást.

Dinnyés Előd, a megyei iparkamara titkára elmondta, a vállalkozások pályázhatnak külföldi tapasztalatcseréken történő részvételre is a 2012-ben meghirdetett kamarai gazdaságfejlesztési pályázaton. Arra kérte a nagykövetet, hogy juttassanak el minden információt gazdasági eseményekről, lehetőségekről, ahol a magyar vállalkozások részvételét hasznosnak ítélik.A kamara segíteni fogja a kapcsolatok bővítését. A nagykövet megígérte, minden olyan szakvásárról, üzletember találkozóról, kooperációs eseményről tájékoztatást adnak, amelyen brit üzletemberek is megjelennek. Így lehetővé válik, hogy akár egy bécsi, vagy más országbeli üzleti eseményen is erősíthessék a brit-magyar üzleti kapcsolatokat.

Részletek >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KSH: emelkedett a növényi termékek termelői ára

Összességében a mezőgazdasági termelői árak 6,6 százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához képest. Tovább olvasom