Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 7°C Még több cikk.

MNR Kft.: Felavatták az első telephely-fejlesztési projektet

A Nyugat-dunántúli Operatív Programban 44,6 millió forint támogatást nyert MNR Kft. megvalósította új telephelyének kiépítését.

Az MNR Kft. fő tevékenysége a fémmegmunkálás. Precíziós gépalkatrészeket készítenek és javítanak, elsősorban a járműipar részére. Telephelyük nem engedte meg a kapacitás, illetve termékeik körének bővítését.

Projektjük célja, hogy a telephelyfejlesztésen keresztül piaci helyzetüket megerősítsék, így a jelenlegi 6 munkahely megőrzésén túl 3 újabbat tudtak teremteni.

Projekt címe: Telephelyfejlesztés az MNR Kft.-nél, NYDOP – 1.3.1/D - telephelyfejlesztés

Projekt támogatási összege: 44 683 297 Ft

Projekt összköltsége: 143 953 922 Ft
A Győri Ipari Parkban 2275 m2-es telken építették ki a kétszintes csarnokot, hozzá 11 db parkolót, járdát és utat. Az épület alapterülete több mint 900 m2, ennek nagyrész a csarnok, kisebb részén a raktár, az irodák, a mosdók kaptak helyet. Felülvilágító, nyitható ablakok alkalmazása, valamint energiatakarékos fénycsövek biztosítják a világítási költségek csökkentését. A csarnok szendvicspanelekkel szigetelt, fűthető, az irodák klimatizáltak.

A közel 144 millió forintos összköltségű projekt október végén nyert támogatást, erről a Támogatási Szerződés december közepén került aláírásra. Az építkezést korábban, 2009 tavaszán kezdődött.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

10,5 százalékon stagnál a munkanélküliség

A munkanélküliség 2009 utolsó negyedévében 10,5 százalék volt, éves szinten 2,2 százalékkal volt több a munkanélküli, mint 2008-ban. Tovább olvasom