Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Minden eddiginél olcsóbb utasbiztosítás a neten! (x)

Minden korábbinál kedvezőbb díjú utasbiztosítási lehetőséggel jelent meg a mai napon az AEGONdirekt.hu. (x)

Az Interneten elérhető, a szomszédos országokra érvényes 250 forint napi díjért kínált termékével azokat az utazni vágyókat célozza meg, akik eddig sajnáltak magasabb összeget áldozni külföldi biztonságukra. Az öngondoskodás terén meglévő lemaradásunkat az is jól mutatja, hogy utazóknak még mindig közel 60 százaléka nem fordít gondot külföldi biztonságára, pedig a továbbiakban bemutatott példák igazolják, hogy a külföldön elszenvedett baleset vagy betegség még a szomszédos tájakon is könnyen összehozhat 3-5 milliós egészségügyi számlát.

„Egy online biztosítási szolgáltató esetében elvárás, hogy minden élethelyzetre tudjon megfelelő biztosítást kínálni. – magyarázza Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai igazgatója. – Fontos küldetésnek érezzük, hogy minél kisebb legyen azok köre, akik biztosítás nélkül indulnak nyaralni. Ezért kínálatunkban – a piacon elérhető egyik legösszetettebb búvárbiztosítás, illetve a strandolás-sportolás fedezettel is bővíthető klasszikus utasbiztosítások mellé – egy „fapados", jóval napi egy euró alatti díjért kínált, ám baj esetén komoly segítséget jelentő alaptermékkel is megjelentünk."

Akár a dalmát tengerpartra, akár az erdélyi havasokba vagy éppen az osztrák tavak mellé igyekszik valaki, igénybe veheti a piac legolcsóbb biztosítását, amely – bár poggyászbiztosítást nem tartalmaz, személyi asszisztenciát és alapvető pénzügyi biztonságot nyújt: a legfőbb egészségügyi segítségek mellett limit nélkül biztosítja a hazaszállítás költségeit is.

Az utasbiztosítás a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellett a második legnépszerűbb online biztosítási termék: tavaly már több mint ötvenezren voltak, akik a neten keresztül gondoskodtak maguk és családjuk nyaralás alatti biztonságáról. Ez a megoldás főleg azoknak optimális, akiknek a készülődés alatti utolsó órákban jut eszébe, hogy a biztosítást még nem kötötték meg. A néhány perces ügyintézés végén a biztosítás azonnal kifizethető, és a kötvény visszaérkezésével a fizetéstől számított három óra múlva életbe is lép.

Horribilis tételek

Sokszor hallottuk már azt az érvet, hogy naponta egy capuccino árát mindenkinek ki kell tudnia fizetni a külföldön töltött napok biztonságára. Nézzük azonban a másik oldalt is, mivel szembesülhet az, aki nem jár el gondosan.

Abból kell kiindulnunk, hogy a baj – természeténél fogva – bárhol, bármikor bekövetkezhet, és ha arra külföldön kerül sor, a külföldi egészségügyi intézmények a számlát kérlelhetetlenül be fogják nyújtani. Egy-egy külföldi egészségügyi ellátás - biztosítás híján - alapjaiban veszélyeztetheti anyagi biztonságunkat.

Néhány kedvelt célországban felmerülő egészségügyi költségek (tájékoztató adatok)Egy nagyobb műtétért Törökországban vagy Görögországban akár egy ötmillió forintos számlát is kezünkhöz kaphatunk. Ugyanez Egyiptomban vagy Spanyolországban akár 7 millió forint is lehet, a szintén fizetendő kórházi napidíjat és a betegszállítás költségét nem is számítva. De már a szomszédos Ausztriában is – intézménytől függően – 90-180 ezer forintig terjed a kórházi napidíj, egy komolyabb síbaleset pedig szintén akár 3-4 millióval terhelheti pénztárcánkat.

„A családi kassza kímélése miatt az idén sokan egzotikus országok helyett közeli célpontokat választanak maguknak. Sokan nem is gondolnak bele, hogy egy hosszú hétvégi kiruccanás a szomszédos országokba ugyanolyan kockázatokat rejt magában, mint egy nagyobb utazás. – figyelmeztet Marosvölgyi Péter. – Azzal, hogy a napi egy euró alatt is kínálunk biztosítást, reményeink szerint sokak hozzáállását fogjuk pozitív irányába változtatni."

AEGONdirekt.hu

Az AEGONdirekt.hu az AEGON Magyarország cégcsoport innovatív direktbiztosítási szolgáltatásokat kínáló vállalata. A társaság elsősorban különlegesen kedvező díjú alapszolgáltatásokat, illetve speciális, egyedi igényekre szabott termékeket kínál. Direktbiztosítói jellegéből adódóan központi szolgáltatási felületen keresztül érhető el az Interneten, a nap 24 órájában.

Az AEGONdirekt.hu már indulásakor biztosítások széles körét kínálja: oldalain külön megbízás nélkül, közvetlenül és azonnal megköthető kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, teljes körű és speciális CASCO-biztosítás, lakás- és életbiztosítás egyaránt. Innovatív piaci megközelítését jelzi az internetes ügyintézés során is bármikor bekapcsolható élő konzultáció, az online kárrendezés lehetősége, illetve az oldalakon rendszerezetten elérhető kármegelőzési tanácsok is.

Az AEGONdirekt.hu oldalain a biztosítási termékeken kívül az AEGON Csoport nyugdíjpénztári és hiteltermékei is elérhetők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gombamód szaporodó bevásárlóközpontok

Győr - Sorra nyílnak a legkülönfélébb áruházak és bevásárlóközpontok Győrben. Vajon mennyit bír el… Tovább olvasom