Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Mikroflexum Trade: Magas elvárásokhoz magas szintű szolgáltatás

A vevőközpontú kiszolgálás mellett a gyorsan változó technológiai környezethez történő alkalmazkodás és a lojális, felkészült csapat adja a Mikroflexum Trade Kft. erősségét és piaci erejét.
A Mikroflexum Trade Kft. a gépjárművekben egyre nagyobb teret hódító elektronikai rendszerek hibakeresésére, javítására jött létre, melyet márkafüggetlenül végez. Tevékenysége sokrétű: gépjárművek elektronikai rendszereinek diagnosztizálását és azok vezérlőelektronikáinak javítását éppúgy végzik, mint generátorok, indítómotorok felújítását, ezt egészíti ki a gépjármű klíma hibakeresése, javítása, töltése, fertőtlenítése, valamint gépjárműalkatrészek forgalmazása.

Az évek során a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a cég létszáma – párhuzamosan az ügyfélkör és a telephely bővülésével – egyre nőtt, jelenleg 13 munkavállalót foglalkoztat. Mechatronikai végzettségű szakembereinek mindenhez értenie kell a mai személyautók kisebb javítása során.
Németh Krisztián cégvezető– A magas szintű munkavégzéshez szükség van a környezettudatos és hatósági előírásokat pontosan betartó munkatársakra és munkavégzésre. Büszke vagyok a lojális, mindig fejlődni képes, elégedett munkatársaimra. Fontosnak tartom a minél jobb munkakörülmények elérését, ezáltal dolgozóink szeretik és büszkén végzik a munkájukat. Elkötelezettek vagyunk az oktatás területén is, hiszen a rohamosan fejlődő technika követéséhez, az összetett rendszerekhez felkészült műhelyek szükségesek. Telephelyünkön szakmai fejlődést biztosítunk  saját munkavállalóink, illetve a nálunk gyakorlaton lévő tanulók számára is – vallja Németh Krisztián cégvezető.  
A cég üzletfilozófiájáról elmondta: a vevőközpontúság a kulcsszó, annál is inkább, mert hosszú távú kapcsolatokra törekednek partnereikkel. Többségük  lakossági felhasználó, de a kis-, közepes-, és nagyvállalatok igényeit is igyekszünk kielégíteni. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A külföldi tanulásért dolgozik az IHH

A külföldi tanulásért dolgozik az IHH
Új tevékenységgel bővítette szolgáltatásait a minőségi nyelvoktatás nagyágyújának számító IHH… Tovább olvasom