Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Michael Leiert tisztikereszttel tüntették ki

Több mint ezer munkahelyet teremtett az évek alatt, a vállalat pedig folyamatosan fejlődik.
A Magyar Érdemrend tisztikeresztjével tüntették ki szerdán Michael Leiert, a Leier cégcsoport alapítóját.

A kitüntetést Szalay-Bobrovniczky Vince, Magyarország bécsi nagykövete adta át Áder János köztársasági elnök nevében a bécsi követség márványtermében. A kitüntetéssel a magyar kormány az évtizedek óta jól működő gazdasági kapcsolatot és a folyamatos munkahelyteremtést köszönte meg a cégcsoport alapítójának.

Michael Leier és Szalay-Bobrovniczky Vince nagykövet.
Michael Leier és Szalay-Bobrovniczky Vince nagykövet.

„A Magyar Érdemrend tisztikeresztjét olyannak szerettük volna adni, aki évtizedek óta nagyon sokat tesz az osztrák–magyar gazdasági kapcsolatokért. Michael Leier úr, a Leier cégcsoport alapítója több mint harminc éve kiemelkedően sokat tesz azért, hogy a két ország közti kapcsolat fejlődjön. Több mint ezer munkahelyet teremtett ez idő alatt, a vállalat pedig folyamatosan fejlődik. Már több ízben kitüntetett és elismert személy – többek között Győr és Gönyű díszpolgára –, de nagyon szerettünk volna már egy, a magyar kormány által felterjesztett kitüntetéssel is kifejezni, milyen sokra tartjuk munkásságát" – emelte ki Szalay-Bobrovniczky Vince, Magyarország bécsi nagykövete.

„Igazán nagy megtiszteltetés a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét átvenni, hiszen ismét egy komoly elismerésben részesültem. A kitüntetés számomra a több évtizedes kitartó munka, a Magyarországon folytatott gazdasági tevékenység és munkahelyteremtés elismerését jelenti" – mondta el Michael Leier, a cégcsoport alapítója.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az energiaköltségek 10-40 százalékát is megtakaríthatják a kórházak

A gázbeszerzés optimalizálásával a költségek körülbelül 10 százalékát lehet megtakarítani. Tovább olvasom