Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Mall.hu: a webáruház fennakadás nélkül működik

"Vállalatunk teljes erőbedobással dolgozik, azaz valótlan az az állítás, hogy a Mall.hu működése szünetel" - áll a Mall.hu közleményében.
A Mall.hu a 2017. november 14-én megkezdett nyomozó- és adóhatósági vizsgálattal kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja:
 
"Mint ismert, az eljáró hatóságok egy országos akció részeként társaságunknál is helyszíni vizsgálatot kezdeményeztek, amely jelenleg is zajlik. A vizsgálat kapcsán számos félreértés látott napvilágot, ezekre reagálunk az alábbiakban.
 
A tények:
A Mall.hu 12 éve működik hazánkban, jelenleg Magyarország egyik legnagyobb, számos elismeréssel rendelkező webáruháza.
Webáruházunk fennakadás nélkül működik, vállalatunk teljes erőbedobással dolgozik, azaz valótlan az az állítás, hogy a Mall.hu működése szünetel.
Vevőink jelenleg is vásárolhatnak webáruházunkban, a megrendeléseket a vállalatcsoport központi, csehországi raktárából teljesítjük, házhoz szállítással. A személyes átvételi lehetőség egyelőre nem elérhető.
Készülünk a Black Friday akciókra, hiszen továbbra is elkötelezettek vagyunk hazai vásárlóink iránt.
A hatósági akció miatt a korábbi megrendelések teljesítése késedelmet szenved. Erről tájékoztattuk érintett vevőinket.
A hatósági akció miatti fennakadások nem érintik vevőink garanciához és elálláshoz kapcsolódó jogait. Mint minden online rendelésnél, a jótállás és az elállási jog érvényesítésének határideje is a rendelt áru kézhezvételétől kezdődik. Nincs változás abban sem, hogy amennyiben egy vásárlónk – akár a késedelmes szállítás miatt – eláll a már kifizetett termékek megvásárlásától, visszautaljuk számára az áruk vételárát és a szállítási költséget is. Előfordulhat azonban, hogy a visszautalás a szokásosnál több időt vesz igénybe. 
Továbbra is mindenben együttműködünk a hatóságokkal azért, hogy a nyomozást a lehető leghamarabb megnyugtatóan lezárhassák. Minden rendelkezésünkre álló jogi eszközt igénybe veszünk azért, hogy mielőbb visszaállítsuk a magyarországi raktárunk normál működését és a megrendelt árukat kiszállítsuk.
 
Az okozott kényelmetlenség miatt vevőink és partnereink elnézését kérjük, köszönjük a türelmüket és az irántunk tanúsított bizalmat.
"

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az e-kereskedelmet ellenőrzi árgus szemekkel a fogyasztóvédelem

Az ellenőrzések célja, hogy a családok biztonságosan vásárolhassanak az interneten is - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Tovább olvasom