Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Konferencián segítették a vállalkozókat Sopronban

A finanszírozási kérdések foglalkoztatják elsősorban a kkv-kat - derült ki a soproni konferencián.

A tavalyi évet követően az idén is folytatódik a kis- és középvállalkozóknak szóló Raiffeisen Üzlettárs Klub rendezvénysorozat.

A rendezvény célja, hogy a résztvevő szakértők az ország 16 városában fontos információkkal, tanácsokkal segítsék a vállalkozásokat döntéshozatalaikban és ismertessék az előttük álló időszak várható gazdasági folyamatait, piaci trendjeit.

A sorozat idei nyolcadik állomása Sopronban volt.

"A megváltozott gazdasági és piaci környezetben a hazai kkv-k egyik legfőbb problémája a gazdasági környezet változékonysága, valamint a - vállalati tevékenység zökkenőmentes fenntartásához szükséges – finanszírozási kérdésekben való tisztánlátás" - mondta Ipacs Viktor, a Raiffeisen Bank kisvállalati üzletágvezető-helyettese a konferencia egyik előadója.


Ipacs Viktor
Ipacs Viktor


"A tapasztalatok azt mutatják, hogy az országkockázati felártól a makrogazdasági jelenségeken át, a konkrét vállalatfinanszírozási problémákig széles összefüggéseket kell átlátnia napjainkban egy vállalkozónak."

Ipacs Viktor azt is elmondta, hogy a pénzügyi szolgáltatóknak manapság már nem elég csak magas színvonalú termékeket, és szolgáltatásokat kínálni, hanem tanácsadással is segíteni kell ügyfeleiket.

A konferencia előadói a fentiek mellett a kisvállalatok pénzgazdálkodásával kapcsolatos aktualitásokat is elemezték.

A résztvevő kkv vezetők azzal kapcsolatban is információkhoz juthattak, miképpen vehetnek igénybe különféle vállalati hiteleket, pénzforgalmukhoz leginkább illeszkedő számlaszolgáltatásokat, továbbá egyéb költséghatékony pénzügyi szolgáltatásokat.hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leányvállalatot alapított az USA-ban a szegedi Solvo Zrt.

A bostoni irodára az utóbbi időben jelentősen megnövekedett piaci igények miatt volt szüksége a… Tovább olvasom