Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Konferencián segítették a vállalkozókat Győrben: finanszírozási kérdések foglalkoztatják a kkv-kat

A sorozat idei tizenegyedik állomása Győrben volt.

A tavalyi évet követően az idén is folytatódik a kis- és középvállalkozóknak szóló Raiffeisen Üzlettárs Klub rendezvénysorozat.

A rendezvény célja, hogy a résztvevő szakértők az ország 16 városában fontos információkkal, tanácsokkal segítsék a vállalkozásokat döntéshozatalaikban és ismertessék az előttük álló időszak várható gazdasági folyamatait, piaci trendjeit.

A sorozat idei tizenegyedik állomása Győrben volt.

"A megváltozott gazdasági és piaci környezetben a hazai kkv-k egyik legfőbb problémája a gazdasági környezet változékonysága, valamint a - vállalati tevékenység zökkenőmentes fenntartásához szükséges – finanszírozási kérdésekben való tisztánlátás" - mondta Dercsényi György, a Raiffeisen Bank kisvállalati üzletágvezetője a konferencia egyik előadója.

"A tapasztalatok azt mutatják, hogy az országkockázati felártól a makrogazdasági jelenségeken át, a konkrét vállalatfinanszírozási problémákig széles összefüggéseket kell átlátnia napjainkban egy vállalkozónak" - közölte Dercsényi György, aki azt is elmondta, hogy a pénzügyi szolgáltatóknak manapság már nem elég csak magas színvonalú termékeket, és szolgáltatásokat kínálni, hanem tanácsadással is segíteni kell ügyfeleiket.

A konferencia előadói a fentiek mellett a kisvállalatok pénzgazdálkodásával kapcsolatos aktualitásokat is elemezték.

A résztvevő kkv vezetők azzal kapcsolatban is információkhoz juthattak, miképpen vehetnek igénybe különféle vállalati hiteleket, pénzforgalmukhoz leginkább illeszkedő számlaszolgáltatásokat, továbbá egyéb költséghatékony pénzügyi szolgáltatásokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fontos a kereslet támogatása a lakáspiacon, valódi fellendülés csak 2013-ban

Fontosak a keresletélénkítő intézkedések a lakáspiacon, de valódi fellendülés csak 2013-ban várható. Tovább olvasom