Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 22°C Még több cikk.

Kamarai pályázatok

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara saját költségvetéséből megyei pályázatokat írt ki. Eddig a rendelkezésre álló összeg közel kétharmadát igényelték meg a tagok.
Harminckétmillió forintos alapot hozott létre saját költségvetéséből a megyei kamara azzal a szándékkal, hogy segítse a tagjait. A pályázat sikeresnek mondható már most, pedig még vagy két hónapig lehet pénzt igényelni a meghatározott célokra – tudtuk meg Dinnyés Elődtől. A kamara titkára elmondta, a kamarai gazdaságfejlesztési programban az igényeket figyelembe véve a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöksége a @csomagok igénybevételére kiírt pályázat iránti nagy érdeklődésre tekintettel a keretösszeget 3 millió forinttal megemelte, ezzel párhuzamosan 1–1–1 millió forinttal lecsökkentette az iparjogvédelemre, pályázatkészítésre, valamint a kamara által szervezett szakmai utakon, kiállításokon történő részvétel és a vásárokon való részvételek támogatására szánt keretet.

Eddig több mint 500 pályázat érkezett. A 8 különböző területen eddig beérkezett pályázatok száma és az igényelt támogatási összeg úgy alakult, hogy azok számára, akik most szeretnének pályázni, még van lehetőség.
Többek között pályázni lehet iparjogvédelem (cég- és terméknév, logó, szlogen védjegybejelentése, új műszaki megoldások [használati minta, szabadalom], új formai kialakítások [design]), @csomagok (cégek informatikai fejlesztésével összefüggő tevékenység: eszközvásárlás, weboldalfejlesztés, weboldalkészítés), minőségirányítás, pályázatkészítés, képzések, mesterképzés, gyakorlati képzés és üzleti kapcsolatépítés tárgykörben.

Tudni érdemes a pályázatokról, hogy az éves kamarai tagdíj mértékének ötszörösére lehet pályázni, akár több témakörben is vagy egy témában több pályázati adatlap benyújtásával.

További információ elérhető a www.gymskik.hu/palyazat honlapon, telefonon: 96/520-202, vagy e-mailen: palyazat@gymskik.hu.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hitelből is megéri a lakás energetikai felújítása

Már évi 2 százalékos energiaár-emelkedés esetén megéri hitelből felújítani a lakást, ha nagyobb lesz… Tovább olvasom