Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Kamara: Nekünk az Ön véleménye is nagyon fontos!

Kérjük, szakítson időt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarai Gazdaság és Vállalkozás Kutató Intézet kérdőívének kitöltésére, mely maximum 3 percet vesz igénybe.

Kérdőív kitöltése itt >>

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait.

Az MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot az Eurochambers éves európai konjunktúra vizsgálatában, amely az EU országaiban mintegy 18 millió vállalkozás adataira alapozva ad előrejelzést az európai gazdasági konjunktúra várható alakulásáról. Az eddigi tapasztalatok szerint felvételünk eredményei pontosan jelzik előre a magyarországi GDP várható alakulását. Eredményeinket többek között felhasználja az OECD, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a magyar kormányzat a magyar gazdaságra vonatkozó előrejelzései és elemzései során.

Bővebb információt a www.gvi.hu címen talál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erősen csökkent a pálinka kiskereskedelmi forgalma

Jelentősen átalakult a 2011-ben két lépcsőben bevezetett jövedékiadó-emelés után a szeszes italok hazai piaca - írja a Magyar Nemzet. Tovább olvasom