Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Jó hír a kkv-knak: a tudatos üzleti kapcsolatépítésé a jövő

Szinte minden héten hallani olyan híreket, statisztikákat, mely szerint az üzleti élet számos területén esik a bizalmi index.
Megérkezett az ország egyetlen, ingyenes, online üzleti kapcsolatépítő képzése az Üzleti Randi Klub szervezésében.

Szinte minden héten hallani olyan híreket, statisztikákat, mely szerint az üzleti élet számos területén esik a bizalmi index, rosszak a kilátások, nem látni az alagút végét.

„Sajnos, sok vállalkozás mástól - például a kormánytól, az államtól vagy az Uniótól - várja a segítséget. Azonban lassan rá kell döbbennünk, hogy igazából mi magunk vállalkozók tehetünk azért a legtöbbet, hogy kimásszunk a gödörből, vagy új piacokat találjunk, vagy fejlődni tudjunk" - véli Vereb István, az Üzleti Randi Klub alapítója.

Megoldás a tudatos kapcsolatépítés

Az első - és egyben a legegyszerűbb és legolcsóbb - lépés, amelyet egy magyar kkv vezetője tehet, hogy elkezdi tudatosan építeni üzleti kapcsolatait. Milyen érdekes, hogy a kapcsolatépítés évszázadok alatt semmit sem veszített hatékonyságából, csak ma, az internetes kommunikáció világában, jobban elhanyagoljuk, mint kellene.

A kapcsolatokat építő, ápoló vállalkozók sikeresebbek

A tapasztalat azt bizonyítja, ha valakinek fontosak a kapcsolatok, jól ápolja őket, nyitott mások értékeire, képes bizalmat kelteni termékei iránt, és tiszteli mások érdekeit, a siker rövid időn belül számokban is tükröződik.

Azonban a kapcsolatépítésnek számos buktatója lehet, ami meggátolja a cégvezetőket abban, hogy rövid idő alatt jó eredményeket érjenek el. Továbbá sokan nem tudnak hatékonyan kapcsolatokat építeni. Ez nem a vállalkozók hibája, hiszen ezt sehol nem tanítják.

Ingyenes képzés cégvezetőknek, kereskedelmi, marketing és értékesítési vezetőknek

Éppen ezért az Üzleti Randi Klub egy olyan ingyenes, online képzést nyújt hétről-hétre az országban egyedülálló módon a kkv-k vezetőinek, amely megmutatja a kapcsolatépítésben rejlő lehetőségeket, trükköket, módszereket, vagy éppen buktatókat.

A képzés különlegessége

Hetente csupán pár percet vesz igénybe. Rövid, emészthető gondolatokból, tanulságos történetekből, szempontokból, és feladatokból viszont annál többet profitálhatnak.

Azok számára, akik tudatosan és sikeresen szeretnék építeni kapcsolataikat, nekik az online képzés itt elérhető: www.1perckapcsolatepites.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szűk sávban mozog szerdán a forint

Alig változott a forint árfolyama szerda reggelre: az euró 10 órára kissé emelkedett, 278 forint… Tovább olvasom