Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Idén is az Audi az ország legvonzóbb munkáltatója

Hatodszorra áll a vállalat a lista első helyén a győri óriás. Az elmúlt évben 620 hallgató töltötte gyakornoki idejét az Audinál és 119 egykori gyakornok lett a vállalat munkatársa.

Ebben az évben ismét az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Magyarország "legvonzóbb munkáltatója". Ezzel sorrendben hatodik alkalommal áll a vállalat a lista első helyén.

2014-ben 7 700-an, 60% tapasztalt munkavállaló és 40% pályakezdő, vettek részt a kutatásban és mondták el véleményüket 13 iparág 243 vállalatáról.

A Munkáltatói Márka Kutatást az Aon Hewitt humánerőforrás tanácsadó vállalat és az AIESEC nemzetközi egyetemi hallgatói szervezet végezte a CV Online állásportállal együttműködve.
"Az ismételten megszerzett első hely igazolja személyügyi stratégiánkat“, mondta örömmel Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

"Nagyon büszkék vagyunk erre az elismerésre. Vállalatunk sikerét motivált és elkötelezett munkatársainknak köszönhetjük. Prémium minőségű termékeink gyártásához elengedhetetlen munkatársaink kiváló teljesítménye, amelyet a lehető legjobb munkahelyi környezettel és karrierlehetőségekkel támogatunk. Célunk, hogy hosszú távú és biztos munkahelyeket kínáljunk az Audi Hungaria munkatársainak“, folytatta Dr. Knáb Erzsébet. Egy versenyképes javadalmazási rendszer, kiegészítve számos egyéb juttatással, mint például a sokszínű szakmai és nem szakmai továbbképzési lehetőségek, szintén fontos eleme a sikernek.

A Munkáltatói Márka Kutatás a vállalatok munkáltatói vonzerejét, ösztönző-rendszerét, toborzó és beállítási programjait, a kínált jövedelmeket és a fejlődési lehetőségeket vizsgálta.

Az elmúlt évben több mint 45 000 pályázat érkezett az Audi Hungariához, amely a vállalat vonzerejének és kedveltségének bizonyítéka. Az Audi Hungariánál immár több mint 10 500 munkatárs dolgozik, csak az elmúlt évben 1 600 szakemberrel nőtt a munkatársi létszám. Emellett a duális szakképzés keretében jelenleg 250 szakmunkástanuló képzése zajlik 13 szakmában. Különösen keresettek a szakemberek az új járműgyártás területére, ahol jelenleg az A3 Limousine-t, az A3 Cabriolet-t gyártják, és idén indul a TT harmadik generációjának sorozatgyártása.

A szakember-utánpótlás támogatása központi eleme az Audi Hungaria toborzó programjainak. A hallgatók és frissdiplomások az „Audi Adventure gyakornoki és a nemzetközi trainee program“ keretében ismerkedhetnek meg a vállalat folyamataival, technológiáival és termékeivel és továbbfejleszthetik tudásukat.

Az elmúlt évben 620 hallgató töltötte gyakornoki idejét az Audi Hungariánál és 119 egykori gyakornok lett a vállalat munkatársa. Az érdeklődők állásbörzék, gyárlátogatások és szakmai napok alkalmával ismerkedhetnek meg a vállalattal.

Az Audi Hungaria számos kutatási és fejlesztési témában és szakmai projekten dolgozik együtt a győri Széchenyi István Egyetemmel, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel. A 2013-ban megalapított Járműfejlesztési Tanszék immár a negyedik Audi-Tanszék a győri egyetemen. Az egyetemek eredményes munkáját előadássorozatokkal és szakmai előadásokkal támogatja a vállalat. A munkaadói vonzerő mellett a hosszú távú személyügyi stratégia fontos eleme a sokrétű egyetemi kooperáció és ezzel együtt a következő generációk jövőjének biztosítása.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Januárban megállt a bankszámlák drágulása

A tavalyi áremelkedés mögött egyértelműen a tranzakciós illeték bevezetése állt. Tovább olvasom