Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 23°C Még több cikk.

Hybrisectors: eredményes projekt-zárás

Az Európai Unió Interreg IVC - EURIS Programján keretében megvalósuló Hybrisectors projektben résztvevő partnerek sikeresen fejezték be azokat a tevékenységeket, amelyeket 2011 májusában kezdtek meg.

A projekt megvalósításában 21 hónap alatt 3 ország szervezetei dolgoztak együtt: Spanyolországban a Navarrai Európai Üzleti Innovációs Központ, Németországban a Stuttgarti Egyetem, Magyarországon a Pannon Novum Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Nonprofit Kft.

A Hybrisectors elnevezésű projekt az INTERREG IVC programjának keretében megvalósuló EURIS- Európai Együttműködő és Nyitott Regionális Innovációs Stratégiák alprojekthez kapcsolódóan kerül megvalósításra.

A támogatásra érdemesnek minősített Hybrisectors projekt legfőbb céljai a nyílt innováció módszerének, előnyeinek megismertetése, új üzleti modellek kifejlesztése, a különböző szektorok együttműködésével megvalósuló sikeres európai nyílt innovációs gyakorlatok létrehozása és elterjesztése, politikai ajánlások megfogalmazása.

A központi gondolat a nyílt innováció mögött az, hogy a mai tudásközpontú világban a vállalatok nem engedhetik meg maguknak, hogy teljes egészében csak a saját kutatásaikra támaszkodjanak.

Ennél sokkal hasznosabb lenne, ha külsős vállalkozások tudását vennék igénybe közös megegyezések alapján.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Telefonszám-felismeréssel gyorsítja a banki ügyintézést a Citibank

A CitiPhone telefonos ügyfélszolgálatot a Citibanknál regisztrált hazai mobiltelefonról hívó… Tovább olvasom