Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 28°C Még több cikk.

Győri Vásár - Életmód show fiataloknak

A Győri Általános Vásár programjaihoz kapcsolódva Győrben, az iparkamara székházában június 3-án 10 órakor kétórás show műsorra várják a 14 év körüli fiatalokat.

A résztvevőket az esemény után a szervezők kijuttatják a Győri Vásárba, ahol bekapcsolódhatnak a programokba.

A Drogfogyasztás korosztályos problémái – Prevenciós figyelemfelkeltő előadást hallgathatják meg a fiatalok a kamarában, Dr. Klobusitzky György főiskolai adjunktus előadásában. A füst, hangeffektekkel, diszkó hangulattal, játékkal és rengeteg humorral fűszerezett show műsorban a csornai fiatalok május 24-én a kamarai egészségnap keretében már részt vehettek. Két órán keresztül töretlenül részesei voltak a programnak, számos életmódtanácsot és drogmegelőzési tudni valót fogadtak be, majd legvégül vastapssal jutalmazták az előadó elragadó programját.

A Győri Vásár és a kamarai programok szervezői, háromszáz győri fiatalnak is elérhetővé teszik ezt az élményt a második vásárnapon, június 3-án pénteken, a kamarai székház Baross Gábor konferencia termében (Győr, Szent István u. 10/a).

A nagy érdeklődés és a férőhelyek korlátos száma miatt jelentkezni emailben lehet a koordinacio@gymskik.hu címen. Részt venni a jelentkezőknek visszaküldött sorszám birtokában lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szijjártó: a jövő hét elején jelentik be a devizahitelesek mentőcsomagját

A jövő hét elején jelentik be a kormány és a bankok közötti, a devizahitelesek megsegítéséről szóló… Tovább olvasom