Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 31. hétfő - Erika, Bella

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Gazdaság > Győr: Munkaerő utánpótlás a gépiparban

Győr: Munkaerő utánpótlás a gépiparban

320 millió forintos támogatással 160 munkanélküli esztergályos, vagy lakatos lehetőséget kap arra, hogy Győr környékén munkához jusson.

kisalfold.hu - 2012.08.23. 13:22
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Augusztus 22-én Győrben a megyei Iparkamarában közös sajtótájékoztatót tartott a Munkaügyi Központ, a kamara és a Professió Klaszter vezetése annak kapcsán, hogy 320 millió forintos támogatással 160 munkanélküli esztergályos, vagy lakatos lehetőséget kap arra, hogy Győr környékén munkához jusson. Ehhez mindhárom szervezet, minden támogatást megad.

A munkavállalók bér, utazási, illetve lakhatási támogatást és komplex
tanácsadást is kapnak. A programba lépérre három hónapot terveztek, majd 18 hónap a teljes átfutás. Az alkalmazó cégek minőségi munkaerőt kívánnak, ezért a szakemberek az elméleti továbbképzés mellé üzemi gyakorlatot is folytatnak, ahol kölcsönösen megismerik egymást. A programban történő részvétel egy jó lehetőség, további kötelezettséggel nem jár. Mindenki számára pozitív hozadékkal jár. A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy a tapasztalatok tükrében a program átdolgozható akár más hiányszakmákra is. Ha az itt képzett szakemberek visszamennek otthonukba, akkor korszerű tudásuk vonzerő lehet ottani befektetők számára. A program megvalósulásához szükséges volt a napjainkban meghozott kormánydöntés, amely lehetővé teszi a támogatások finanszírozását állami forrásból.Még több információ a itt >>
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...