Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Folytatódhat a Norbi Update részvények forgalomba hozatala

A Magyar Nemzeti Bank jóváhagyta a Norbi Update Lowcarb Nyrt. összevont kibocsátási tájékoztatója kiegészítésének közzétételét.
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jóváhagyta a Norbi Update Lowcarb Nyrt. összevont kibocsátási tájékoztatója kiegészítésének közzétételét, így folytatódik a részvények forgalomba hozatala - közölte a jegybank kedden az MTI-vel.

Az MNB szeptember 19-i határozatában részvényértékesítési tájékoztatójának kiegészítésére szólította fel a céget, és annak közzétételéig befektető-védelmi okból felfüggesztette a forgalomba hozatali eljárást.

A kibocsátó (Norbi Update Lowcarb Nyrt.) és az ajánlattevők (Schóbert Ferenc Norbert és Schóbert Réka) az MNB által megszabott határidőn belül benyújtották kérelmüket. Mivel az MNB által elrendelt kiegészítés elkészítésének és engedélyeztetésének időigénye miatt a kibocsátó és az ajánlattevők az értékesítési időszak 2014. október 3-áig történő meghosszabbításáról határoztak, szükségessé vált a tájékoztató ezt tartalmazó részeinek a kiegészítése is. A tájékoztató emellett a befektetőket a kiegészítés kapcsán megillető elállási jog ismertetését tartalmazó új alfejezettel is bővült - olvasható a jegybank közleményében.

Az MNB, mielőtt elrendelte a tájékoztató kiegészítését, megvizsgált és mérlegelt minden, a tájékoztató jóváhagyását követően neki eljutatott és nyilvános sajtóinformációként megjelenő - a tájékoztató tartalmát esetlegesen érintő - hírt, és ezek alapján döntött a tájékoztató kiegészítésének terjedelméről.

A jegybank azután döntött a közzététel engedélyezéséről, hogy a kibocsátó és az ajánlattevők által benyújtott dokumentumok alapján megállapította: a tájékoztató kiegészítésére vonatkozó kérelem megfelel a jogszabályi előírásoknak, valamint az MNB tájékoztató kiegészítését elrendelő határozatában foglaltaknak. Ennek megfelelően a kiegészítés közzététele után folytatódhat a forgalomba hozatali eljárás.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

(Kormányzati) kisokos - Így kapod vissza a bankoktól a devizahiteled

Mi van azokkal, akik már visszafizették a tartozásukat? Mikortól csökkennek a törlesztőrészletek? -… Tovább olvasom