Kisalföld logö

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 15°C Még több cikk.

Együttműködés Burgenland és Győr-Moson-Sopron között

A megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitója nemcsak az alapítás 120. jubileumával, de egy reményteljes együttműködési megállapodás megpecsételésével is egybeesett.

Dinnyés Előd, a kamara titkára elmondta, a három éves hagyománynak örvendő évnyitót idén is a találkozás, az együttműködés reményében szervezték meg, ugyanakkor köszönetet mondanak azoknak a partnereiknek, akikkel lehet, évközben csak tikábban találkoznak. A burgenlandi kamarás kollégákkal való jó együttműködés több évre nyúlik vissza, a közös munka a gazdasági válság idején megkülönböztetett jelentőséggel bír, hisz a termékeknek, a bemutatóknak nagy mértékben alkalmazkodniuk kell a megváltozott feltételekhez. Hogy a gyakorlatban ez mit jelent, 2013-ig, a program végéig mindenképpen kiderül. Mika Norbertné és Félhelyesné Zubonyai Judit projektmenedzserek szerint idetartozik az információcserétől kezdve a határon átnyúló munkaközösségek kialakítása, a vásári rendezvények szervezése csakúgy, mint a különböző tanulmányok összeállítása.

A cél mindenesetre a vállalkozások versenyképességének növelése, az üzleti lehetőségek növelése, s ez bizony rólunk, azaz a vásárlókról is szól. Fotó: Krizsán Csaba
A cél mindenesetre a vállalkozások versenyképességének növelése, az üzleti lehetőségek növelése, s ez bizony rólunk, azaz a vásárlókról is szól. Fotó: Krizsán Csaba


A megyei Kereskedelmi és Iparkamara ünnepélyes évnyitója keretében a burgenlandi kamara nevében Anton Bubits igazgató, a megye részéről pedig Dinnyés Előd titkár látta el kézjegyével az Ecostrat projektet.
A megyei Kereskedelmi és Iparkamara évnyitóján több százan részt vettek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

15 millióra bünettek két biztosítót

Nem tett eleget tájékoztatási kötelezettségének az Allianz Hungária Biztosító Zrt. és a… Tovább olvasom