Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Együttműködés a kamara és a NAV között Győrben

Együttműködésre lépett a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága és a Nyugat-dunántúli Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége.

Együttműködésre lépett a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága és a Nyugat-dunántúli Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége; az erről szóló megállapodást csütörtökön, Győrben írta alá Varga Lászlóné, a NAV illetékes főigazgatója és Mazzag Ferenc, a kamarai szövetség soros elnöke.

A keretmegállapodás célja, hogy a felek együttműködjenek a feketegazdaság visszaszorításában, a tisztességtelenül működő vállalkozások felszámolásában, a tisztességes gazdálkodás feltételrendszere kialakításának, valamint a magasabb adózási morál presztízsének megteremtésében - olvasható a dokumentumban.

Célul tűzték azt is, hogy a felek saját eszközeikkel elősegítsék az üzleti bizalom erősítését, a vállalkozások jogkövető magatartását, az adómorál javítását, az egyszerűbb és gyorsabb ügyintézést. Mindezek érdekében fejlesztik, megerősítik a térségbeli kereskedelmi és iparkamarák, illetve a NAV adó főigazgatósága és az annak irányítása alá tartozó megyei adóigazgatóságok közötti kapcsolatokat, a dokumentumot pedig helyi szintű megállapodásokkal egészítik ki.

Az új megállapodás-rendszer a jogelőd szervezetek együttműködése helyébe lép - emlékeztetett az eseményen Varga Lászlóné, míg Mazzag Ferenc arról beszélt: a tisztességes vállalkozások érdekét szolgálja az együttműködés, amelynek egyik eleme a szoros információcsere. Hozzátette: a kamarák leglátogatottabb rendezvényei közé tartoznak az adószabályok változásáról rendezett fórumok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ipari termelés: bíztató számok

Az ipari termelés volumene az előző év azonos időszakához viszonyítva 2011 februárjában 14,3… Tovább olvasom