Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 15°C Még több cikk.

Egész napos divat show és verseny szombaton az iparkamarában

A megyei kereskedelmi és iparkamra idén már másodszor rendezi meg a Szakmák Harmóniája versenyt, március 26-án szombaton a győri kamarai székház egész konferencia helyszínét elfoglalva (Szent István u. 10/a.)

Ruhakészítő, fodrász, kozmetikus és médiás középiskolásokból álló tizenkét csapatnevezett be a versenybe. Sorsolással kapták meg feladatukat, amely a színt, a formát és az anyagot tartalmazta, amely köré kreatív ötleteiket produkcióvá kell érlelniük.

Március utolsó szombatján reggel tíz órától indul a verseny és vele párhuzamosan a szórakoztató divat show. A ruhakészítők már előre elkészítik modelljük számára a sorsolásnak megfelelő ruhát. A fodrászok, kozmetikusok a kamara aulájában a versenynapon ’nyílt terepen’ készítik produkciójukat. A médiások dokumentálják a produkció műveletit és a bemutatóhoz is hozzájárulnak két perces klipjükkel.

A zsűri persze pontoz. Lesz végeredmény, lesz jutalom! Az érdeklődőknek pedig végig lesz kellemes, látványos szórakozás!

Ízelítő a programból: a Skipping Girls látványos show műsort ad.Csiba Katalin kozmetikus mester szakmai bemutatót tart. Aki még nem látta, hogy mi is az a négyfunkciós kezelőgép, a dinamikus vízsugár peeling, a tűnélküli mezoterápia, az y-lifting vagy a spray funkció, az most mindezt közelről, vagy a kivetítőről végignézheti a gyakorlatban.

Széchényi István aranykoszorús fodrászmester a Mai trendeket mutatja be. Déltől Sámán Nóra, Földi Petra, Kocsis Anna textiltervező-iparművészek diplomamunkái, valamint a MÁS néven futó tavaszi-nyári kollekciójuk jelenik meg egy divatbemutatón, a kifutón. Elek Zsolt a Győri Nemzeti Színház énekese ad műsort, amíg folyik a zsűrizés. A program díjkiosztással és fináléval ér véget.

A részvétel a programon ingyenes. A szervezők várják az érdeklődőket!

Részletek a www.gymskik.hu címen találhatók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az olajár stagnált, a forint erősödött egy hét alatt

A nyersolaj ára gyakorlatilag nem változott az elmúlt héten, péntek estig, miközben a dollár közel 4… Tovább olvasom