Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 2°C Még több cikk.

Bemutatták Győrben az üzletfejlesztés követeit

Pénteken Győrben a megyei Iparkamarában mutatták be Kiss Gergelyt és Kiss Benedeket, akik egy évre megkapták az Enterprise Europe Network üzletfejlesztési hálózat régiós követi kinevezését.

Olyan cégek vezető nyerhetik el a tisztséget, akik maguk is megtapasztalták ennek az Európán is túlnyúló üzleti hálózat gyakorlati hasznát. A bemutatkozó sajtótájékoztatón Kiss Gerge4ly az Attrecto Zrt ügyvezetője elmondta, hogy a megtiszteltetésen túl nagyon fontosnak tartja, hogy minden kisvállalkozásnak, akivel csak kapcsolatba kerül, felhívja a figyelmét a nemzetközi piacra jutás fontosságára és lehetőségeire. Cégük informatikával foglalkozik, így szinte természetes, hogy a globális világban otthon vannak.

Kiss Benedek, a ZRT. marketing vezetője elmondta, hogy a legmagasabb fokú dicsérettel tud a hálózatról nyilatkozni, hiszen a gyakorlatban bizonyított a hálózat, többször is. Tegnap éppen Barcelonából érkezett, ahol tíz nációból, 18 partnerrel tárgyalt. A hálózat segítségével annyira előkészített volt minden, hogy már a találkozás elején tudták, hogy kivel, miről lehet tárgyalni. Töredékidők nélkül, a lényeges dolgokról esett szó.

Dinnyés Előd a megyei Iparkamara titkára elmondta, hogy széleskörű a lehetőség, amit a hálózat kínálni tud. A vállalkozások tudják egymásnak hitelesen közvetíteni az előnyöket, lehetőségeket.

 A képen balról jobbra: Dinnyés Előd, Félhelyesné Zubolyai Judit, Kiss Gergely, Kiss Benedek.
A képen balról jobbra: Dinnyés Előd, Félhelyesné Zubolyai Judit, Kiss Gergely, Kiss Benedek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyenek Európa jegybankelnökei

Korábbi politikai vagy kormányzati kötődéssel mindössze az EU-s jegybankelnökök egyharmada, nyolc… Tovább olvasom