Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Az év nyugdíjpénztára az OTP

Nemzetközi elismerés Magyarország legnagyobb magánnyugdíjpénztárának.

A World Finance pénzügyi szaklap, több hazai nyugdíjpénztár jelöltsége mellett az OTP Magánnyugdíjpénztárnak ítélte a 2010. év nyugdíjpénztára díjat. Kiemelkedő eredményei mellett az OTP Pénztárak elsősorban ügyfélbarát honlapjának és a hűséges nyugdíjpénztári tagjainak kialakított egyedülálló Platina Programnak köszönheti a nemzetközi elismerést.

A World Finance évente jutalmazza díjával a pénzügyi és üzleti világ kiemelkedő szereplőit. 2010-től újdonságként a nyugdíjpénztári kategória is helyet kapott a magazin értékelésében.

A neves pénzügyi szakújságírókból álló bíráló testület a magyarországi nyugdíjpénztári kategóriában elsősorban a pénztár pénzügyi stabilitását, az ügyfélszolgáltatás minőségét és a fejlesztésére irányuló törekvéseket vette figyelembe. Több hazai nyugdíjpénztár jelöltsége mellett mindezen szempontok alapján a World Finance az OTP Magánnyugdíjpénztárnak ítélte a 2010. év nyugdíjpénztára díját.

„Mind újabb és újabb fejlesztéssel igyekszünk egyre magasabb minőségű szolgáltatást nyújtani tagjaink számára. Még 2008-ban is azért döntöttünk a választható portfólió korai bevezetése mellett, hogy tagjaink életkoruknak megfelelő befektetési csomaggal a lehető legnagyobb vagyont halmozhassák fel nyugdíjas éveikre. Tavalyi eredményeink utólag is igazolják, hogy a kezdeti nehézségek ellenére is az újítás megérte a befektetett energiát. Mindemellett persze egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk tagjaink tájékoztatására is, hiszen hazánkban sajnos még mindig nagyon kevesen gondoskodnak előre nyugdíjas éveikről.

Havonta megjelenő hírlevelünkkel, a honlapunkon elhelyezett tájékoztató anyagokkal és játékos nyereményjátékainkkal igyekszünk egyre közelebb hozni tagjainkhoz az öngondoskodás eszméjét. Külön öröm számunkra, hogy mindezen törekvésünket nemzetközileg is elismerik." – mondta Nagy Csaba, az OTP Magánnyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója, aki az indulása óta vezeti a Pénztárat, és emellett a cégcsoport régiós leányvállalatainál is aktívan részt vesz az ottani magánnyugdíjpénztárak elindításában.

Olvasóink írták

 • 3. fifikus_fizikus 2010. március 16. 12:27
  „Huhh...
  Ez aztán nemzetközi díjat érdemel, ha egy cég/bank hajlandó tájékoztatni az ügyfeleit...

  De a hozam már a bányászbéka alatt van, az emberek az infláció alatt kapják a hozamot, tehát összességében veszítenek.
  Ez miért nem hír? Hol itt a kiegyensúlyozott, tényfeltáró, oknyomozó újságírás?
  Vagy ez a cikk reklám lenne? Nem hiszem. Ja, igen, Amelyik kéz etet, arra nem illik rácsapni!...

  A mai napon jelent meg a Magyar Rádióban a hír, hogy az ügyfelek szempontjából a LEGROSSZABB eredményeket pont az OTP hozza!!!

  Tessék megnézni:
  http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/nagy-a-kulonbseg-a-nyugdijpenztarak-kozott.html”
 • 2. Tabornok 2010. március 16. 10:57
  „"Az elmúlt 10 évben az éves reálhozam - az inflációval korrigált nettó hozam - a növekedési portfóliónál 0,35, a klasszikusnál 1,02, a kiegyensúlyozottnál pedig 0,67 százalék volt."
  Én GRAWE életbiztosítási kötvényt közvetítek. 8% alatt, még nem volt a hozama. Az éves díjból 1,5 ezrelék megy el a kockázatra. Éves 200 ezer forintos díj mellett ez 300 Ft/év.
  Mikor éri utól a GRAWE kötvényt bármelyik pénztár? Ja, és még biztosítás is van benne!”
 • 1. Tabornok 2010. március 16. 10:27
  „Ez a nyugdíjpénztár produkálta a mínusz 35%-ot, 2008-ban?
  Ez, tényleg hatalmas eredmény! Gratulálok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyben marad a MÁV

Lekerült a napirendről a MÁV csoport szétbontása személyszállító és pályavasút cégre. Tovább olvasom