Kisalföld logö

2018. 11. 20. kedd - Jolán 1°C | 5°C Még több cikk.

Az E.ON februárig leolvassa az átvett ügyfelek óráját

Február 4-ig olvassa le az E.ON azon új ügyfeleinek mérőóráját, akiket az Emfesz Kft. kereskedelmi engedélyének felfüggesztése miatt vesz át.

Az E.ON Hungária Zrt. csütörtökön az MTI-vel azt közölte: adminisztratív teendőjük az érintetteknek egyelőre nincs, a szolgáltatást megszakítás nélkül, a megszokott módon vehetik igénybe. A cég arra kéri az érintetteket, hogy a gázmérők leolvasásában segítsék a pontos leolvasást, mert ez feltétele a korrekt elszámolásnak.

A Magyar Energia Hivatal január 5-én 90 napra, január 13-i hatállyal felfüggesztette az Emfesz Kft. gázkereskedői engedélyét, majd január 11-én megnevezte azokat a gázszolgáltatókat, amelyek átveszik az Emfesz ügyfeleit.

A Magyar energiahivatal közlése szerint a lakossági fogyasztók ellátására az E.On és a GdF Suez jelenlegi ellátási területére nem érkezett más egyetemes szolgáltatótól ajánlat, így ezek láthatják el az Emfesz korábbi felhasználóit a területükön érvényes hatósági maximált áron.

A Tigáz és a Főgáz ellátási területére több ajánlat is érkezett. A kialakult árverseny eredménye alapján a Tigáz a Főgáz ellátási területén lévő, a Főgáz a Tigáz területén lévő korábbi Emfesz-felhasználókat láthatja el az adott területen érvényes maximált hatósági árnál alacsonyabb áron.

Olvasóink írták

 • 4. janika 2011. január 24. 06:16
  „"3" jó kérdés! A válasz talán hasonló lehet ahhoz, hogy amikor az értelmiségiek kaptak 50%-os béremelést, akkor az értelmes nyugdíjasok "megalázónak tartották az Ő nyugdíjukat a hasonszőrűikéhez képest és verték a nyálukat miatta! Az akkori hatalmon lévők pedig megadták nekik is az 50%-os nyugdíj emelést!Termesztésen ez is Magyarországon történt! Így van ez a gázzal is van, aki olcsón van aki drágábban kapja! Pofára megy!”
 • 3. karakter 2011. január 15. 17:38
  „"A kialakult árverseny eredménye alapján a Tigáz a Főgáz ellátási területén lévő, a Főgáz a Tigáz területén lévő korábbi Emfesz-felhasználókat láthatja el az adott területen érvényes maximált hatósági árnál alacsonyabb áron. "

  Ez hogyan jött ki? Ha valamelyik alacsonyabb áron tudja biztosítani a gázt, akkor miért nem ő látja el az összes felhasználót?”
 • 2. janika 2011. január 14. 16:00
  „Érdekes, hogy egy csövön tud több szolgáltató is szolgáltatni ugyan, azt a gázt!”
 • 1. annobon 2011. január 13. 13:49
  „"leolvassa az átvett ügyfelek" Átvett vagy átvert?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elindult az online magánnyugdíj kalkulátor - Számoljon és döntsön!

Szerda délután nem sokkal fél öt után a Stabilitás Pénztárszövetség elindította kalkulátorát.… Tovább olvasom