Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Az econet megveszi az EXIT magazint

Megveszi az Exit programmagazint az econet.hu leánycége, az Est Media Group Vagyonkezelő Kft. egy meg nem nevezett magyar pénzügyi befektetővel közösen a Sanoma Budapest Kiadói Zrt.-től.

A jogügyletek lényeges feltételeiről (term sheet) szóló kötelező érvényű megállapodás tartalmazza az Exit programmagazin, az ahhoz kapcsolódó eszközök és vagyoni értékű jogok - lapengedély, védjegyek, az exit.hu domain - átruházását és egyes munkavállalók átvételét.

Az adásvételi szerződéseket a következő hetekben kötik meg - olvasható a közleményben. A tranzakció zárását követően az Exitet egy erre a célra létrehozott projektcég adja majd ki, amelyet az EMG és a meg nem nevezett pénzügyi befektetőtársa alapít. Ebben a cégben az EMG 20 százalékkal részesedik, míg a pénzügyi befektetőé a 80 százalék. A közlemény megjegyzi, hogy a pénzügyi befektető feladata a tranzakció finanszírozása.

Az econet utal arra, hogy egy kedvezőbb gazdasági, pénzügyi és finanszírozási környezetben majd 100 százalékos tulajdonba veszi az EMG az Exit-et.

Az EMG adja ki a PestiEst, az EstLapok, a FidelioEst és a TimeOut Budapest programmagazinokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisebb infláció - Elemzés: márc. 9-16.

A januári vártnál magasabb fogyasztói árindexet februárban jelentős csökkenés követte a KSH… Tovább olvasom