Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Audi Hungaria: stabilan magas termelési színvonal

Az Audi Hungaria Motor Kft. a 2009-es évet a fennálló gazdasági válság ellenére jól teljesítette: a vállalat 2009-ben összesen 1.383.909 (2008: 1.900.333) motort gyártott. Az járműgyártás területén 32.603 személygépjármű (2008: 60.359) készült.

"Büszkék vagyunk arra, hogy az Audi Hungaria a 2009-es évet az erősen megváltozott piaci körülmények ellenére sikerrel zárta. A tizenegy új, hatékony motor sorozatgyártásának elindításával megerősítettük technológia-kompetenciánkat a motorgyártás területén és ezzel sikeresen invesztáltunk az Audi Hungaria jövőjébe.", mondta Thomas Faustmann, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezető igazgatója.

Faustmann így folytatta: "A járműgyártást az Audi TT RS, egy kompromisszumok nélküli sportautó sorozatgyártásának elindítása fémjelezte. Ezzel az autóval a rendkívül sikeres TT modellsorozat harmadik típusát integráltuk a gyártósorunkba."

Thomas Faustmann
Thomas Faustmann


A 2009-es évben az Audi Hungariánál nagyon hatékony, ugyanakkor különösen nagy teljesítményű négyhengeres motorok sorozatgyártása kezdődött meg. Kiemelkedően fontos ezek közül az 1,6 literes négyhengeres dízelmotor Common Rail befecskendezési technikával és a 2,0 literes, bioetanollal üzemelő négyhengeres Otto-motor. A nagyobb motorok közül a 3,0 literes hathengeres Clean-dízel dízelmotorral bővült a kínálat, amely már most teljesíti a 2014-től érvénybe lépő EU-6-os kibocsátásnormát. A 2,5-literes öthengeres, turbófeltöltős motor hamisíthatatlan sportmotorként került a portfólióba.

Teljes cikk>>

Olvasóink írták

 • 5. info2009* 2010. január 18. 17:30
  „A rabszolgatarto meg van elgedve.”
 • 4. tricse 2010. január 14. 13:13
  „Én is örülök neki! Annak már nem,hogy azért kerültem megint a szakadék szélére mert ez a stabil,<moderálva> cég nem alkalmazott tovább!”
 • 3. Agent 2010. január 14. 09:53
  „2, nem mondod, hogy nem a neveden szólítanak, hanem csak kijön az utasítás, hogy a 3245-ös álljon be a 29-es munkahelyre a 12-es soron:)”
 • 2. polgar79 2010. január 13. 23:35
  „Igen ez így van.Nevünk nincs,mindenki egy szám(törzsszám) a sok közül.Mi motiváljon?Az hogy gépésztechnikusi végzettséggel nyomom a sort míg egy villanyszerelő szakmunkás műszakvezetőként dolgozik 3- szor magasabb bérért?Itt nem csak a bér a probléma .És miért,mert ő már régebben a cég alkalmazottja.A belső pályázatokra hiába is jelentkezem,mostanság már fel se hívnak,hogy bocsi de nem választottunk ki.Sajnos rengetegen vagyunk így ezzel.Voltam egész évbe 7 napot betegállományban és hirtelen én lettem a rossz mert nem teljesült a team egészségügyi célja -1% mozgóbér.Kérdezem én jobb ha lefertőzünk 30-40 embert?Mert sokan lázasan kínlódnak holott nem is lehetne.Sajnos jómagam az az ember vagyok aki nem dolgozik lázasan,mert már sikerült egy pár nap alatt kifeküdhető betegséget 1 hónapra nyújtani szintén ennél az egekig magasztalható cégnél,egy másik területen.Többet nem is írnák a motivációról.”
 • 1. neovo 2010. január 13. 17:44
  „"Az elkötelezett és motivált munkatársaink segítségével ismételten bizonyítottuk az Audi Hungaria rendkívüli rugalmasságát és alkalmazkodóképességét."

  Tényleg? Motivált? Vajon milyen motiváltságról beszél ez? Arról, hogy több éve nem volt rendes béremelés, vagy hogy az emberrel sok vezető úgy beszél, ahogy a kutyájával sem szokott. Nem veszik emberszámba a dolgozót, csak egy darab vagy a szemükbe, mint egy tárgy. Nem kéne kifelé a valótlanságot állítani, hogy jobb fényben tűnjön fel a vállalat, hanem azt kellene elérni, hogy a dolgozók is elégedettek legyenek és akkor majd ők viszik a jó hírnevet. De azt hiszem ez jelen állapotban csak nagyon kevés Audis dolgozóra igaz.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Matusz-Vad: 12 százalékos árbevétel növekedés

A fagyasztott vadhús forgalmazásával foglalkozó Matusz-Vad Zrt. 12 százalékkal növelte… Tovább olvasom