Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Árfolyamok percről percre a kisalfold.hu-n

Az euró, a svájci frank és az amerikai dollár árfolyamát követhetik olvasóink percről percre a kisalfold.hu/gazdasag oldalon. Figyelem: folyamatosan frissül.

A percenként frissülő táblázat (kisalfold.hu/gazdasag jobb felső sarok) segítségével nem csak a három deviza pontos, forinthoz viszonyított árfolyama követhető, hanem információt kapunk arról is, mennyi a vételi és eladási ára az adott pillanatban.

A Bid megmutatja a vételi oldalon, hogy mennyiért adják az adott pénznemet forintban. Az Ask pedig arról tájékoztat, hogy az eladási oldalon mennyiért tudunk vásárolni az adott pénznemből. Pontos ismereteket szerezhetünk arról is, hogy mennyiért jegyzik az adott pillanatban a bankközi kereskedelemben az eurót, a svájci frankot vagy a dollárt.

Százalékpontos tájékoztatást kapunk arról is, merre mozdult az árfolyam az adott időben (piros negatív, zöld pozitív irány, vagyis erősödött vagy csökkent).

Adatainkat a Buda-Cash Brókerház szolgáltatja, amely az árfolyamok folyamatos biztosítása mellett egy regisztráció után 20 napig professzionális eszközök használatára is lehetőséget biztosít. Elég az árfolyam táblázatban a Buda-Cash logóra kattintani, majd regisztrálni a Trader segítségével.

Folyamatosan frissül
Folyamatosan frissül


Emellett honlapunkon hétfőnként az előző hét gazdasági elemzése is olvasható, a cikkhez csatolt dokumentum pedig táblázatok segítségével segít eligazodni a pénzügyi világban. >>


Mit várnak a héten a dollártól?

A dollártól erősödést várnak a héten a devizapiacokon a jennel szemben a várakozásokat meghaladó múlt pénteki amerikai foglalkoztatási adatok hatására, és a javuló gazdasági helyzetbe vetett bizalom erősödésének következtében.

Az euróval szemben azonban már bizonytalanabbak a dollár erősödésének esélyei. Az eurónak a görög költségvetési deficittúllépés miatt kirobbant bizalmi válság rendeződésének jelei nyújtanak támogatást már az elmúlt hét közepétől. A kétségek azonban nem oszlottak el, a piacok továbbra is folyamatosan követik a görög költségvetési megszorító program végrehajtását.

Mivel a héten kevés piacmozgató amerikai makrogazdasági adatra lehet számítani, a fő tájékozódási pontokat az eurózónát sújtó "görög válság" rendeződésének jelei szolgáltatják majd. Az elemzők 1,35 és 1,37 dollár közötti euró jegyzésre számítanak a héten. Minden olyan hír, ami kétségeket támaszt a görög költségvetési rendezési terv végrehajthatóságával kapcsolatban, nyomás alá helyezi az euró árfolyamát.

Az eurózóna javuló gazdasági kilátásait hangsúlyozta hétfőn EKB elnöke Jean-Claude Trichet is, aki a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) által Bázelben rendezett Nemzetközi Gazdasági Találkozó elnökeként sajtótájékoztatón "robusztusnak" nevezte a világgazdaság növekedését és "pozitívnak" a piaci befektetői hangulatot. Ismételten felszólította azonban a recesszió hatásait költségvetési deficittúllépésekkel enyhítő kormányokat, hogy minden lehetséges eszközzel igyekezzenek meggyőzni a pénzpiacokat a felhalmozott deficit kezelhető szintre történő csökkentés melletti a szilárd eltökéltségükről.

Olvasóink írták

 • 5. Indygo 2010. június 17. 15:38
  „Neekeeem teccikkk!”
 • 4. meir 2010. május 10. 04:27
  „mennyi most a shekel ott??
  mar a Buda-Cash szerint? Tenyleg nem tudom!!!!!!!”
 • 3. tornacipő 2010. március 11. 08:31
  „ez tényleg jó és hasznos, gratula kisalfold.hu (végre nem csak a jobbikos mocsok folyik)”
 • 2. Gabo20 2010. március 10. 14:50
  „Végre egy hely, ahol élő árak futnak!!A program demo verziója is nagyon jó, ajánlom mindenkinek a használatát!!!!!!! Üdv:GABO”
 • 1. pegor 2010. március 10. 14:44
  „Végre valami hasznos fejlesztés a gazdasági oldalon. A letölthető Buda-Cash trader pedig nagyon professzionális kereskedési rendszer.
  Gratulálok”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nem betétdíjas üveget is vissza kell venni

Az 500 négyzetméter alapterületnél nagyobb üzletek kötelesek visszavenni azokat az… Tovább olvasom