Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Amerikába megy a győri Audiban készült százezredik autó

A jubileumi modell, egy gleccserfehér Audi S3 Limousine csütörtökön gördült le a gyártósorról.

A piros belső dizájnnal kialakított autót egy Győrben gyártott 2.0 literes TFSI motor hajtja, és az Egyesült Államokban talált gazdára. Az Audi Hungaria Motor Kft. tavaly június óta gyártja az Audi A3 Limousine-t, október óta az A3 Cabriolet modellt és néhány hete az Audi TT új generációját. A modellek iránti nagy keresletnek köszönhetően a vállalat augusztusban bevezette a harmadik műszakot a járműgyártásban.

Jelenleg a járműgyártásban több mint 3 000 munkatárs dolgozik a győri Audinál.
Jelenleg a járműgyártásban több mint 3 000 munkatárs dolgozik a győri Audinál.

„Az új gyárban elkészült 100 000 autó fontos mérföldkő az Audi Hungaria sikertörténetében“, emelte ki Thomas Faustmann, ügyvezető igazgató. „Ez is bizonyítja, hogy beruházásunk a győri járműgyártásba helyes döntés volt. A győri gyár rugalmasságával és szállítási hűségével elnyerte vevőink bizalmát.“

„Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a járműgyártás csapata ilyen rövid idő alatt elérte ezt a jubileumot“, hangsúlyozta Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató. Az új generációs TT sorozatgyártásának elindulása és a harmadik műszak bevezetése óta a járműgyár teljes fordulatszámon dolgozik. Ennek köszönhetően az Audi Hungaria éves termelési kapacitása 160 000 autóra emelkedett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kötelező a szén-monoxid riasztó, ám nagyon kevés a megbízható

A készülék kötelező az olyan épületekben, amelyben nyitott égésterű tüzelőberendezés üzemel, tízből… Tovább olvasom