Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

A Roxy Rádió terjeszkedik és nem eladó

Nem tárgyalnak a tulajdonosok a főváros körzetében sugárzó Roxy Rádió eladásáról - cáfolta a sajtóhíreket Alexander Skvortsov ügyvezető igazgató.


 "Nincsenek tárgyalások sem a Slágerrel, sem a Danubius-szal, és nem is látok olyan területeket, amelyeken a két cég bármelyikével együttműködhetnénk" - mondta, megemlítve, hogy a Roxy jól kiépített saját műsorkapacitással és infrastruktúrával rendelkezik.

Azt elképzelhetőnek nevezte, hogy a két, a jövő héten lejáró koncessziójú adó munkatársaival keressék az együttműködést, mondván, jól képzett és tehetséges szakembergárdát épített ki a két országos kereskedelmi rádióadó, amelyek elhallgatásával új lehetőségek is nyílnak a hallgatottsági sorban őket követő adójuk számára. "Gondolkodunk egy formátumváltáson, hogy erősségünkből, a 15 és 29 év közötti korosztályból nyissunk az idősebbek felé" - közölte Alexander Skvortsov, aki szerint nemcsak az lehetséges, hogy a Roxyt hangolják át, de az is, hogy összefognak egy másik fővárosi adóval.

Mint mondta, az együttműködés keretében egy stábbal készíthetnék saját műsorukat és a másik - zenei és műsorarculatában eltérő profilú - programját. Az ügyvezető tájékoztatása szerint vidéki terjeszkedésben is gondolkodnak; a legkézenfekvőbb lépés a Balaton környékének hálózatos lefedése volna, de azt is tervezik, hogy - a népesebb településektől indulva - a megyeszékhelyeken is megjelennek.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Generali Alapkezelő: bizonytalan a válságból történő gyors kilábalás

Kőszegi Krisztián, a Generali Alapkezelő értékesítési vezetője a válság kialakulásáról és hatásairól beszélt Győrben. Tovább olvasom