Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

A Rába utánfutókhoz gyárt futóművet

A szállítások összértéke éves szinten elérheti a 2 millió eurót.
A Rába stratégiájában szereplő hosszú távú cél az európai piaci eladások növelése. A vállalat folyamatosan fejleszti termékeit és termék előállításhoz szükséges technológiáit, hogy azok megfeleljenek a legújabb károsanyag-kibocsátási normáknak is, szem előtt tartva a környezetterhelés-csökkentési szempontokat.

A Rába céljainak eléréséhez járul hozzá a most elnyert üzlet, amely keretében európai, prémium kategóriás járműgyártó számára szállít továbbfejlesztett futóműveket a vállalat, annak új utánfutó-modelljéhez. Az együttműködés részleteit hosszú távú - öt évre szóló - megállapodásban rögzítették a felek.

A két társaság közötti együttműködés több évre nyúlik vissza, a Rába először 2007-ben látta el mellső tengelytestekkel a partner vállalat felső kategóriás nehézgépjárműveit. A most elnyert üzlet a korábbi, egyre bővülő együttműködés folytatása: a járműgyártó új utánfutó-típust tervez, amelyhez a Rába nyerte el a futómű-gyártási jogot. A folytatódó partnerség is jelzi, hogy a Rábát megbízható beszállítóként jegyzik az élvonalbeli, nemzetközi gyártók.

Az elnyert üzlet keretében idén mintadarabokat szállít a győri székhelyű társaság, jövőre indul az új konstrukcióval rendelkező futóművek sorozatgyártása. A szállítások összértéke éves szinten elérheti a 2 millió eurót. A megállapodás tovább erősíti a partneri kapcsolatot a vevővel a Rába kulcsüzletága, a futómű gyártás terén, egyben stabil jelenlétet biztosít az európai haszongépjármű-piacon, ahol immáron minden harmadik-negyedik teherautóba Rába termék kerül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A világ üzleti élvonalában

Nemzetközi elismerés a QP Zrt.-nek és Bogisich Ferenc vezérigazgatónak. Tovább olvasom