Kisalföld logö

2018. 11. 20. kedd - Jolán 1°C | 5°C Még több cikk.

A Pöttyös Túró Rudi a legerősebb márka

A második helyén a Coca-Cola, a harmadikon a Danone szerepel.

A "piros pöttyös" Magyarország legerősebb márkája, a B&P Braun & Partners Magyarország és a GfK Hungária Piackutató Intézet által készített lista második helyén a Coca-Cola, a harmadikon pedig a Danone szerepelt.

A Figyelő hetilap legújabb számában azt közölte, hogy elkészült az első olyan lista, amely a legerősebb magyarországi márkákat rangsorolja. Eszerint az első helyen a 40 éves magyar márka, a Pöttyös Túró Rudi áll.
A lista negyedik helyére az RTL Klub került, amelyet a TV2 és a Tesco követ. Az autóiparban a Suzukit, az info- és telekommunikációs ágazatban a Nokia-t, míg a pénzügyi szektorban az OTP-t találták a legjobb márkának a válaszadók - derül ki a hetilapból.

A 41 márkát tartalmazó lista egy reprezentatív lakossági felmérés adatai alapján állt össze. A piackutatók szerint a mintegy ezer fő véleményét tartalmazó felmérési minta nem, életkor, lakóhely és településnagyság alapján leképezi Magyarország 15-49 éves lakosságát.

A vizsgált márkákat, a gyártó cégek 2009-es médiaköltései alapján válogatták ki a TNS Media Intelligence listáról. A listán szereplő iparági TOP 50-ből összesen 25 márkát választottak ki, amelyeket további 16 jelentős magyarországi márkával egészítettek ki.

A kutatás során elsősorban arra keresték a választ, hogy mekkora az egyes márkák ereje, így a kutatás fő szempontja a márkaközösség, például a márkához való kötődés ereje volt.

Olvasóink írták

  • 3. maradando 2010. április 03. 17:18
    „3.Már megint nem használtál gumit ! Sosem figyelsz az óra alatt. Leűllhetsz egyest kapsz.A szűnetben kapj be egy ímmun erősitő Túró Rúdit. :-))”
  • 2. Mankapunka 2010. április 03. 14:57
    „szifilisz tüneteitől”
  • 1. maradando 2010. április 02. 21:32
    „Na most,hogy a nők végre a Monika showt nézik :beszéljűk meg fiúk mitől is pöttyös a Túró Rudi ? :-))))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

30 bankot vizsgál a PSZÁF

A bankok elképzelhető, hogy nem csökkentették annyira a forinthitelek kamatait, amennyire azt… Tovább olvasom