Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

A megbízhatóság a Pannon-Work ütőkártyája

A térségben lassan kritikussá váló munkaerőhiány a diákmunka terén is érezteti hatását, a Pannon-Work Zrt. azonban bízik a megbízhatóság erejében.
A Presztízs-díjas vállalat sikeresen zárta a tavalyi évet, Nyikosné Kovács Melinda győri kirendeltség-vezető szerint érezhetően dübörög a gazdaság a megyében. Ez a diákmunkában is érezteti a hatását: jóval nagyobb a kereslet a cégek részéről, mint a munkát vállaló diák.

– Számos különböző jellegű munkát kínálunk, a betanított fizikai munkától az adminisztrációs feladatokon át a kvalifikált munkakörökig, így aki szeretne a tanulmányai mellett munkát vállalni, biztosan talál megfelelőt. Igyekszünk mindenkinek személyre szabott feladatot találni, s garantáljuk, hogy a megbízási szerződéssel dolgozó diák biztosan megkapja a pénzét – mondja a kirendeltség-vezető. Jelenleg 150-200 céggel állnak kapcsolatban, s évente 1500-2000 diákot juttattnak munkához a megyében.A vállalat erőssége nemcsak az országos lefedettség és a komplex és versenyképes árú szolgáltatás, hanem a képzett csapat, és a partnerekkel történő többszintű kapcsolattartás is. Nyikosné Kovács Melinda szerint a Pannon-Work sikerének titka a megbízhatóság: több mint 15 éves tapasztalatuk garanciát jelent a munkaadók és a munkavállalók számára is.

Utóbbiak számára nemcsak bevételt jelent a diákmunka, hanem akár az első álláshelyet is.
Nyikosné Kovács Melinda győri kirendeltség-vezető– Egyre inkább az a tendencia, hogy a visszajáró, megbízhatóan és igényesen dolgozó diákoknak állást ajánlanak az őket foglalkoztató cégek. Különösen így van ez azokon a területeken, ahol a tanulmányaikhoz közel álló feladatokkal bízzák meg a diákokat, például műszaki vagy informatikai téren – mondja a szakember. Hozzáteszi: az sem elhanyagolandó szempont, hogy a szakmai fejlődés mellett a diákok már a tanulmányaik alatt olyan munkatapasztalatot szerezhetnek, amely hatalmas előnyt jelent a későbbi elhelyezkedésnél.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több fronton is erősít a HAT-AGRO

Több fronton is erősít a HAT-AGRO
A madárinfluenza tavalyi felbukkanása hozott nem várt fordulatot a HAT-AGRO cégcsoportnak, idén… Tovább olvasom