Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

A legjobb külföldi banknak választottak a Citibankot

A Citibank Magyarország – immáron a negyedik egymást követő évben – az idén ismét elnyerte az EMEA Finance nemzetközi pénzügyi magazin Legjobb befektetési bank Magyarországon díját a 2011-es Europe Banking Awards díjprogramban.

E rangos elismerés mellett a Legjobb külföldi bank Magyarországon díjat is a Citibank Magyarország kapta.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: "2011-ben ünnepeltük magyarországi működésünk 25. évfordulóját, ugyanakkor 2012 is izgalmas év számunkra, hiszen világszerte együtt ünnepeljük ügyfeleinkkel és a közösségekkel a Citi fennállásának 200. évfordulóját.


Batara Sianturi
Batara Sianturi


Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy az EMEA Finance magazin ezzel a két rangos díjjal is elismerte 2011-ben nyújtott kiemelkedő teljesítményünket.

A Citibank Magyarország szilárd alapokon áll. 2011-ben sikeresen bővítettük üzletünket és jelentősen növeltük működési hatékonyságunkat, eredményesen optimalizáltuk költségeinket, megfelelően kezeltük hitelkockázatainkat, és megőriztük erős likviditásunkat.

Számos jelentős befektetési banki tranzakcióban vállaltunk vezető szerepet, amelyek révén támogattuk a magán-, illetve a közszférában tevékenykedő vállalati ügyfeleinket pénzügyi céljaik megvalósításában."

A kéthavonta megjelenő EMEA Finance szaklap a nemzetközi pénzügyi szektor fő eseményeiről és újdonságairól számol be az Európa, Közel-Kelet és Afrika régióban.

A magazin minden évben kiosztja a nagy presztízsű Europe Banking Awards díjakat, amelyekkel azokat a bankokat ismeri el Európában, a FÁK-országokban és Oroszországban, amelyek versenytársaikhoz képest kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, vezető szerepet töltenek be a hazai piacokon, és az egyes országokon belül vagy régiószinten vezetik az eredményrangsorokat.

Az elismeréseket a különböző területeken elért teljesítmények és a szervezeti adatok alapján ítélik oda, amelyek között szerepel a piaci részesedés, illetve a fontosabb termékcsoportokon belüli növekedés mértéke, a nyereségesség és a vállalati stratégia.

Az idei díjakat egy májusi díjátadó ünnepség keretében adják át Londonban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tervezettnél több részvényt dob piacra a Facebook

A társaság 421 millió részvényt kíván eladni a korábban jelzett 337 millió helyett. Tovább olvasom