Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

A kkv-k növekvő bizalmi indexe- közösségben még erősebb

Két üzletember között történő kézfogás, vagy szóbeli megállapodás, már egyáltalán nem szokás a mai világban.

Az ipari cégek között jórészt nem ez a megszokott, hiszen mindenki ismer legalább egy olyan, pl. építőipari céget, ahol a szóbeli megállapodás után mégsem történt kifizetés, vagy egy-egy munkafolyamat befejezése, elvégzése.

Ennek a „bevett" gyakorlatnak szöges ellentéte Mihalcsik László, az Indi Europa Kft. vezetője, aki idén elnyerte az Üzleti Megbízhatóság Fődíját. Mint iparban tevékenykedő cégvezetőtől sokszor hallottuk az alábbi szavakat:
„Egy-egy ajánlásért, betartott ígéretért, soha semmilyen ellenszolgáltatást nem vártam el, sőt én még a mai napig is hiszek, az úgy nevezett gentleman agreement-ben, amikor elég egy kézfogás és nem kell különböző papírokat kiállítanunk, hogy valóban megtörténjen az, amit esetleg egy asztalnál megbeszéltünk."

Ezért a hozzáállásáért is kapta a legtöbb szavazatot idén, így ő lett az Üzleti Megbízhatóság Fődíjasa. Rajta kívül még három kiváló cégvezető kapott Üzleti Megbízhatóság Díjat, május 30-án az Üzleti Randi Klub jubileumi Országos Találkozóján.

A klub a díjat 2011-ben alapította azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az üzleti kapcsolatok és az üzleti partnerek közötti bizalom fontosságára, és értékére.

A Klub életében prioritást élvez az összefogás, erre is utal a közösség jelmondata: „Evezzünk egy hajóban!". Az összefogás és az együttműködés, pedig elképzelhetetlen hiteles, megbízható üzletemberek nélkül. Ma már egyre inkább igaz az, hogy a megbízhatóság olyan versenyelőny egy cég számára, amely hosszú távra biztosíthatja jövőjét, fejlődését, és amelyre érdemes alapozni.

Sörös Géza, Haiman Zsuzsa, Mihalcsik László, Joó Zsuzsanna, Vereb István, Kis Sándorné
Sörös Géza, Haiman Zsuzsa, Mihalcsik László, Joó Zsuzsanna, Vereb István, Kis Sándorné


- Idén összesen 24 cégvezetőre érkezett jelölés. A jelöltek közül minden évben a legtöbb szavazattal rendelkező 5 üzletember kapja meg a díjat. A fődíjat az nyeri el, aki nem csak megbízható, hanem ajánlásokkal, információkkal önzetlenül segíti a többi klubtagot- mondta Vereb István a Klub alapítója.

2013-ben Üzleti Megbízhatóság díjban részesült: Haiman Zsuzsa a Quality Line Kft. ügyvezetője, Kis Sándor a Műanyag nyílászáró Szerviz Bt. Ügyvezetője és Sörös Géza a Costella Követeléskezelő Kft. ügyvezetője.

Üzleti Megbízhatóság fődíját kapta: Mihalcsik László, az Indi Europa Kft. vezetője

A jubileumi rendezvény délutánján a résztvevők 300 konkrét üzleti tárgyalásokat tudtak lebonyolítani, előzetes bejelölés alapján. A tárgyalások alatt olyan innovatív ötletek, információk kerültek a felszínre, amelyek nélkülözhetetlenek egy cég versenyképességének megtartásához, illetve konkrét üzletek, együttműködési megállapodások, árajánlatkérések is születtek, indultak el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ado.hu: hatékonyabbak lesznek a vagyonosodási vizsgálatok

Az adóhatóság revizorai júliustól gyakorlatilag azonnal megkapják a vizsgált személy banki adatait. Tovább olvasom