Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

A gazdaság mely területét érdemes fejleszteni megyénkben?

Itt a nagy alkalom: Ön is elmondhatja véleményét a jövő nagy kihívásairól Győrben!

Az intelligens szakosodás alapú kutatási és innovációs stratégia (S3) az Európai Unió új típusú, a tudásalapú gazdasági fejlődést célzó stratégiája.

A 2014-2020-as tervezési időszakban kutatásfejlesztésre és innovációra hazánk várhatóan több mint 700 milliárd forint támogatást költhet el az Európai Unió társfinanszírozásával.

A kormány most a megyei szereplőknek nyújt lehetőséget arra, hogy térségük szempontjából tartós fejlődést eredményező, a jövő innovációival kapcsolatos jelenbeli döntéseket saját maguk hozzanak meg.

A tervezés folyamatában a megyei kereskedelmi és iparkamara, a kormányhivatal és a megyei önkormányzat is kiemelkedő szerepet vállal.

A tervezés egy nagyon jelentős szakaszát valósítják meg az érintettek egy szakmai rendezvény, (workshop) keretében, melynek célja, hogy a megyék meghatározzák a 2020-ig tartó fejlesztési prioritásaikat.

Ezen keresztül a megye szereplőinek lehetőségük van arra, hogy a következő 7 év KFI támogatásainak irányát megnevezzék, befolyásolják.

Mondja el Ön, hogy Győr-Moson-Sopron megyében a gazdaság mely területeit érdemes fejleszteni, döntsünk közösen arról, hogy a következő 7 évben a több mint 700 milliárd forint támogatás Győr-Moson-Sopron megyére jutó hányada milyen területeken kerüljön felhasználásra!

Erre megyénkben szeptember 9-én, kedden a megyei kormányhivatal épületében (Győr, Árpád u. 32.) tartandó konzultáció, workshop során lesz lehetőségünk.

Részvételi szándékát regisztrációként jelezze a: kabinet@gyorkozig.hu e-mail címen!

Az S3 stratégiáról bővebb információ, valamint Győr-Moson-Sopron megye gazdaságáról készített rövid összefoglaló anyagok a www.s3magyarorszag.gov.hu oldalon találhatók meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alig költ a magyar életbiztosításra

Tovább olvasom