8 hónapos kisfiam mellé keresek megbízható, 25 év feletti bébiszittert napi 8-9 órában hétköznap mindennapra Győrben. Hosszú távban gondolkodok.
Önéletrajzos, bemutatkozó jelentkezést érdeklődést az fgabriela@freemail.hu címre várok.
Bérezés megegyezés szerint!
Rossz tapasztalataim azt mondatják velem ,hogy minimum egy jó érettségivel
rendelkező emberkét keressetek a gyerkőc mellé!Több pénzt nem kér viszont talán
magasabb intelligenciával és problémamegoldó képességgel bír.Nem is beszélve arról ,hogy mivel sok időt fog vele tölteni, tanulhasson tőle a gyerek.
Ne szégyelljétek a bizonyítványt elkérni.Megéri!
Megbízható 19 éves diáklány (pedagógus szülők gyereke ) gyermekfelügyeletet vállalna, a nyári szünet alatt is. Tapasztalattal, szükség esetén referenciával rendelkezem. Érdeklődni egész nap a 30/981-0520-as számon lehet.
Családi napközi jellegű gyerekfelügyelet Győrben 500Ft/óra
28 éves pedagógus-fejlesztő pedagógus édesanya vagyok több éves tapasztalattal!
Saját otthonomban, 2 éves kisfiammal együtt gyermekfelügyeletet vállalok (gyerekcentrikus lakás, több játszótér a közelben, fejlesztő eszközök, étkezés a családdal együtt, napközbeni és éjszakai ellátás, beteggondozás-amennyiben nem igényel kifejezetten szakszerű ápolást).
Igény szerint elhozom a kicsit a bölcsiből, oviból és elviszem külön foglalkozásra is! Több gyermek nem akadály.
0-6 éves korig
500Ft/óra napközben, 1500.-/egy éjszaka (külön szoba-külön ágy)
tel: 20/407-0284
e-mail: gaddaf@citromail.hu
cím: Győr, Szigethy Attila út
Rossz tapasztalataim azt mondatják velem ,hogy minimum egy jó érettségivel
rendelkező emberkét keressetek a gyerkőc mellé!Több pénzt nem kér viszont talán
magasabb intelligenciával és problémamegoldó képességgel bír.Nem is beszélve arról ,hogy mivel sok időt fog vele tölteni, tanulhasson tőle a gyerek.
Ne szégyelljétek a bizonyítványt elkérni.Megéri!
Manone:Kedves Fórumozók!
A segitségeteket szeretném kérni.Én egy megbízható,kedves ,gyermek szerető fiatal lány vagyok és gyermek felügyeletett válalnék 2 éves kortól.Ha tud valaki olyan családot ahol elkell a segitség én örömel tenném!
Ne haragudj de nem bíznám olyan emberre a picimet aki az
alapvető helyesírási szabályokat sem ismeri.
Dia vagyok, egy 21 éves óvódapedagógusnak tanuló, megbízható, káros szenvedélyektől mentes győri egyetemista lány.
Szívesen vállalnám kisfia/kislánya felügyeletét, a nap bármely szakában. Jogosítvánnyal, saját autóval rendelkezem.
25 éves lelkes, megbízható, gyerekcentrikus óvónő vagyok. Ha még nem sikerült megtalálni gyermeked mellé a megfelellő embert, szívesen vállalnám.
Budapesten lakom és jelenleg nem dolgozom.
Üdv: Szasa
Szia! Érdeklődni szeretnék hogy találtál e már családot?Ahol felügyeletet vállalnál, ha nem akkor kérlek keress meg, mi pont ilyet keresünk kisfiunk mellé.
703143426