Mirci85: 27éves, megbízható, gyermekszerető, türelmes, értelmes nő vagyok. Káros szenvedélyeim nincsenek, jelenleg szüleimmel élek Győrben.
Édesanyám bölcsődei gyermekgondozó révén sok időt töltöttem a győri intézményben és aktívan részt vettem az 1-3 éves korú gyermekek felügyeletében, ellátásában. Ez mellett két éven keresztül egy 7 éves győri kisfiú felügyeletét vállaltam. Iskolába mentem érte, házi feladatot készítettünk, játszottunk, sokat olvastunk, sportoltunk, kerékpároztunk, nagyokat sétáltunk. Ez az időszak sokat segített nekem abban, hogy a nagyobb korosztályú gyermekek életébe is betekintést nyerhettem.
Legutóbbi időszakban pedig egy 2, illetve 4 éves kisgyermekre vigyáztam napi 7-8 órában heti 4-5 alkalommal.
Jelenleg nappali tagozatos hallgató vagyok a veszprémi Pannon Egyetemen, közgazdász szakon. Tantárgyaim, óráim már nincsenek, egyedül a szakdolgozat írás és 2 vizsga megléte hiányzik,
Rugalmas napirendemnek köszönhetően a nap 24 órájában a rendelkezésükre állok, amennyiben szükséges.
Friss nyugdíjas nagymama vagyok gyermekfelügyeletet vagy háztartás vezetést vállalok akár Ausztriában is. Idősek felügyeletét is vállalom. Ha tudna valaki ebben segíteni nagyon megköszönném.
27éves, megbízható, gyermekszerető, türelmes, értelmes nő vagyok. Káros szenvedélyeim nincsenek, jelenleg szüleimmel élek Győrben.
Édesanyám bölcsődei gyermekgondozó révén sok időt töltöttem a győri intézményben és aktívan részt vettem az 1-3 éves korú gyermekek felügyeletében, ellátásában. Ez mellett két éven keresztül egy 7 éves győri kisfiú felügyeletét vállaltam. Iskolába mentem érte, házi feladatot készítettünk, játszottunk, sokat olvastunk, sportoltunk, kerékpároztunk, nagyokat sétáltunk. Ez az időszak sokat segített nekem abban, hogy a nagyobb korosztályú gyermekek életébe is betekintést nyerhettem.
Legutóbbi időszakban pedig egy 2, illetve 4 éves kisgyermekre vigyáztam napi 7-8 órában heti 4-5 alkalommal.
Jelenleg nappali tagozatos hallgató vagyok a veszprémi Pannon Egyetemen, közgazdász szakon. Tantárgyaim, óráim már nincsenek, egyedül a szakdolgozat írás és 2 vizsga megléte hiányzik,
Rugalmas napirendemnek köszönhetően a nap 24 órájában a rendelkezésükre állok, amennyiben szükséges.
2 éves kislányom mellett Győr-Révfalu városrészben napi maximum 5 órában rendszeres, vagy akár alkalmankénti gyermekfelügyeletet vállalok. Ha úgy érzed még kicsi a bölcsihez, de azért kellene a társaság, ha jön a tesó és jó lenne, ha valaki foglalkozna a nagyobbal néhány órát, keress bátran! Az étkezést is megoldjuk.
Rengeteget mondókázunk, énekelünk, táncolunk, rajzolunk, olvasunk, biztonságos zárt belső udvarban lehetőség nyílik homokozásra, labdázásra, egyszóval biztosan nem unatkozik majd a gyermek.
Itt tudtok érdeklődni: emese.borsos@gmail.com
Szeretettel várok minden megkeresést.
Üdvözlettel: Emese
Kedves Érdeklődők!
Győrben gyermekfelügyeletet válalok, pedagógus végzettséggel.
Nagyon szeretem a gyerekeket, szívesen játszom, foglalkozom velük.
Szeretem a szerepjátékokat épp úgy, mint a szabályjátékokat, szeretek játékosan
tanítani és mesélni a gyerekeknek.
Boldog vagyok, ha mosoly ül az arcukra
25 éves vagyok és Győrben élek, itt vagy a város környékén keresek családot.
Nagy szeretettel várom a jelentkezésüket!
Sziasztok!
Gyermekfelügyeletet vállalok Győrben!18 éves megbízható,kedves,életvidám,gyerekimádó lány vagyok,a Széchenyi Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézet hallgatója.Gyakorlatom van, féléves unokaöcsémre szoktam vigyázni, amikor épp nem érnek rá a szülők.Ugyanakkor van egy öcsém is, akire régebben én vigyáztam,ha szüleimnek munka jött közbe. A hét mindennapján,hétfő és szerda kivételével ráérek megbeszélés alapján, ugyanis reggeltől estig óráim vannak, úgyhogy nem mindig van szabadidőm.Éjszakai felügyeletet viszont bármikor vállalok! Ár megegyezés alapján.
Elérhetőségeim:
Telefonszám:06/30 302-1257
E-mail: nemethkitti25@citromail.hu
Köszönettel: Kitti
Gyermekfelügyeletet vállalok Győrben 5 hónapos kislányom mellett. A kislányom nagyon nyugodt baba, ezért is gondoltam rá, hogy más gyerekekkel is szívesen foglalkoznék. Több éves tapasztalatom van a gyerekek területén, különböző korosztályokra is vigyáztam már pár hónapostól egészen a kiskamaszokig, ezért jól megértem a pici gyerekeket és a nagyobbakat is egyaránt.
Érdeklődni a következő e-mail címen lehet: sza_jud@freemail.hu.
Ár megegyezés szerint.
Sziasztok!
Egy éves kisfiúnk mellé keresünk sürgősen megbízható, németül beszélő bébiszittert alkalmi (hetente kb 2-6 óra hosszra/1-2 alkalomra) felügyeletre. Kertes házban élünk Győrtől 8 km-re. Jelentkezni a következő mail címen lehet: harisedina@freemail.hu
Köszönettel!