A hivatkozás ezen része "... Azóta - legalábbis a Pécsi Újság így tudja - megtalálták Rozs Szabolcs eltűntnek hitt szakdolgozatát, de az egyetem egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy a dokumentum megegyezne-e a HírTV-ben bemutatott szakdolgozat-másolattal. " vonatkozik a szál elején feltett kérdésre.
Úgy látszik, másban is felvetődött az eltérés lehetősége ...
soder:...
Bocsánat, de nem. Az eredeti kérdés az volt, hogy Gyurcsány dolgozatának kritikájában azonos oldalon vannak-e a jelzett hibák, mint a sógor dolgozatában.
A csevej onnét indult. ...
Gőcze_László:Így nem sok értelme van a társalgásnak. A mostani kérdéskör forrása a #7564-ben található, így kezdődik: "Íme egy könnyen eldönthető kérdés: ..."
Szó sincs benne Gy.F. szakdolgozatáról, csupán az ex-sógor korábban bemutatott, a család által őrzött munkapéldányáról és az időközben fellelt ex-sógori diplomamunkáról.
De ha már vissza kívánunk menni a csavej elejére, akkor már nem inkább az a kérdés, hogy a tojás vagy a tyúk volt-e előbb?
Tényleg nincs sok értelme így.
A jelenlegi állás ez:
Bocsánat, de nem. Az eredeti kérdés az volt, hogy Gyurcsány dolgozatának kritikájában azonos oldalon vannak-e a jelzett hibák, mint a sógor dolgozatában.
A csevej onnét indult. ...
Így nem sok értelme van a társalgásnak. A mostani kérdéskör forrása a #7564-ben található, így kezdődik: "Íme egy könnyen eldönthető kérdés: ..."
Szó sincs benne Gy.F. szakdolgozatáról, csupán az ex-sógor korábban bemutatott, a család által őrzött munkapéldányáról és az időközben fellelt ex-sógori diplomamunkáról.
De ha már vissza kívánunk menni a csavej elejére, akkor már nem inkább az a kérdés, hogy a tojás vagy a tyúk volt-e előbb?
Tőlem akár bácsi is lehet, ettől még a pécsi egyetem első nyilatkozatainak egyikében az hangzott el, hogy a sógor 65, Gyurcsány 35-nél kevesebb oldalszámú munkát adott be.
Gőcze_László:Tökéletes példa egy információ halmaz felületes megítélésére.
Az eredeti kérdés az volt, hogy az ex-sógor "megtalált" diplomamunkája és az általa/édesanyja által bemutatott munkapéldány tartalmában és szerkezetében azonos-e?
A csevej onnét indult.
Egyébként az alábbi linken tanulságos hírnek lehetünk az olvasói: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=547418
Tőlem akár bácsi is lehet, ettől még a pécsi egyetem első nyilatkozatainak egyikében az hangzott el, hogy a sógor 65, Gyurcsány 35-nél kevesebb oldalszámú munkát adott be.
Tökéletes példa egy információ halmaz felületes megítélésére.
Az eredeti kérdés az volt, hogy az ex-sógor "megtalált" diplomamunkája és az általa/édesanyja által bemutatott munkapéldány tartalmában és szerkezetében azonos-e?
Óh! ezt már rég tulhaladta a polip csápja:
most már egyetemi felvételiről is szó va a heti válasz baromi módon fedeztt fel nyilvánvalót
Ugyanis akkortájt nem kellett felvételiznie anak, aki levelező tagozaton akart tovább tanulni.
GyF viszont kapott egy oktatási miniszteri könnyítést--(akkortájt aki kért az ilyet mindenki kapott)--hogy a jelentkezési lapját negyedéveskét beadhatta anélkül, hogy lett volna igazolt munkahelye--a levelezőn való tanuláshoz ugyanis a munkahely ajánlása kellett, hogy a tanulást engedélyezi--más nem!
sőt! mi minden még?!
azt viszont értem, hogy felnőtt a 30 év alatt egy másik generáció, aki az akkori viszonyokat nem ismeri--miért kell őket gyorsa ellenőrizhető dolgokkal hülyíteni?
vagy nagyon is értem!
ellensúly:Fogy a levegő a Balaton-felvidék borszakértője körül; nem kicsit, nagyon. Már a korábban baráti sajtó sem bánik kesztyűs kézzel a volt miniszterelnökkel. A Magyar Narancstól a Népszaváig egyre többen elpártoltak mellőle.
Orbán lefizette Őket is?
Itt is csak néhány fanatikus, csőlátású híve maradt meg.
A többi (ex) rajongójának a korábbi támogató hozzászólásait érdekes lesz majd visszaolvasni. mno.hu/belfold_archiv/elszivarognak-gyurcsany-mellol-a-tollforgatok-is-1073364
Nem hiszem, hogy - az egyszerű szülők gyermeke - Gy. F. bármiféle jogtalan előnyben részesült volna az egyetemen.
Az egyetem (főiskola) KISZ titkáraként részesült "jogos" előnyben.
Ha felnőttként éltél volna már abban az időben, tudnád hogy ez milyen privilégiumokkal járt. (Nem csak Gyurcsány esetében.)
A főiskolán való KISZ titkársága választott funkció volt
A főiskola párttitkára a Városi Pártbizottság jóváhagyásával választotta ki a KISZ kádereket.
Tökéletes példa egy információ halmaz felületes megítélésére.
Gőcze_László:
Ácsi!
Mindkettő az ex-sógor munkája. (Állítólag.) Azoknak azért illene egyezni!
ellensúly:Fogy a levegő a Balaton-felvidék borszakértője körül; nem kicsit, nagyon. Már a korábban baráti sajtó sem bánik kesztyűs kézzel a volt miniszterelnökkel. A Magyar Narancstól a Népszaváig egyre többen elpártoltak mellőle.
Orbán lefizette Őket is?
A többi (ex) rajongójának a korábbi támogató hozzászólásait érdekes lesz majd visszaolvasni. mno.hu/belfold_archiv/elszivarognak-gyurcsany-mellol-a-tollforgatok-is-1073364
Nem hiszem, hogy - az egyszerű szülők gyermeke - Gy. F. bármiféle jogtalan előnyben részesült volna az egyetemen.
Az egyetem (főiskola) KISZ titkáraként részesült "jogos" előnyben.
Ha felnőttként éltél volna már abban az időben, tudnád hogy ez milyen privilégiumokkal járt. (Nem csak Gyurcsány esetében.)
A főiskolán való KISZ titkársága választott funkció volt
A főiskola párttitkára a Városi Pártbizottság jóváhagyásával választotta ki a KISZ kádereket.
Orbán lefizette Őket is?
Tegyük hozzá gyorsan, hogy kétszer becsalt "minielnökről" van nagybaszó!