Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2013. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán

Még több

Keresés a témakörben: (a hozzászólások szövegében)

2009.05.26. - 149 hozzászólás Előtakarékos lakások RSS Később elolvasom

#149. Szerző: tadam1986 2013-05-17 - 11:36 ó.
Kedves Fórumozók!

Valaki tud segíteni abban, honnan tudjuk meg, hogy hányas sorszámot kaptuk? Kapunk róla levelet vagy a honlapon lesz fenn?

Köszönettel: TÁ

#148. Szerző: Alina01 | Előzmény: (#147) bogi123
2013-05-15 - 12:55 ó.

Nekem az ügyintéző mondta, hogy bármilyen folyamat előtt kijönnek, hogy felmérjék, milyen körülmények között élünk... Az mindegy, hogy milyen fajtáját fogjuk csinálni, mondjuk szociális alapon...

Akkor ez lehet, hogy új szabály, mert eddig nem volt ilyen.

#147. Szerző: bogi123 | Előzmény: (#145) Alina01
2013-04-29 - 18:29 ó.
Alina01:Semmikor, ez nem szociális lakás...

bogi123:sziasztok! én csak azt szeretném megkérdezni, hogy a beregisztrálást követően kb mennyi idő múlva jönnek ki a szociális osztálytól megnézni a jelenlegi lakóhelyet?

Nekem az ügyintéző mondta, hogy bármilyen folyamat előtt kijönnek, hogy felmérjék, milyen körülmények között élünk... Az mindegy, hogy milyen fajtáját fogjuk csinálni, mondjuk szociális alapon...

#146. Szerző: Alina01 | Előzmény: (#144) ATCS867
2013-04-29 - 14:13 ó.
Állítólag figyelembe veszik, de egy ismerősöm csinálta ezt és jócskán "visszalépett".

ATCS867:Olyan kérdésem lenne ,hogy ha már beadtam a 2db 1 fős pályázatot.De következőnek már kétfőst szeretnék beadni akkor újra kell kezdődik a sorszám vagy folytatódik?

Köszönettel :Atila

#145. Szerző: Alina01 | Előzmény: (#143) bogi123
2013-04-29 - 14:12 ó.
Semmikor, ez nem szociális lakás...

bogi123:sziasztok! én csak azt szeretném megkérdezni, hogy a beregisztrálást követően kb mennyi idő múlva jönnek ki a szociális osztálytól megnézni a jelenlegi lakóhelyet?

#144. Szerző: ATCS867 2013-04-28 - 10:20 ó.
Olyan kérdésem lenne ,hogy ha már beadtam a 2db 1 fős pályázatot.De következőnek már kétfőst szeretnék beadni akkor újra kell kezdődik a sorszám vagy folytatódik?

Köszönettel :Atila

#143. Szerző: bogi123 2013-04-26 - 18:48 ó.
sziasztok! én csak azt szeretném megkérdezni, hogy a beregisztrálást követően kb mennyi idő múlva jönnek ki a szociális osztálytól megnézni a jelenlegi lakóhelyet?

#142. Szerző: Alina01 | Előzmény: (#141) ATCS867
2013-03-26 - 08:05 ó.
Ha nem fogadod el a lakást kezdheted előről a pályázást, mintha soha nem pályáztál volna, újabb 2-3 év.
A Szigetin amúgy csak 1 fős lakások vannak, ha arra pályázol elég jó eséllyel oda kapsz, de ha nem arra akkor meg nem fenyeget ez a veszély.

quote="ATCS867"]Érdeklődnék ha valaki kap egy lakást mondjuk a Szigetin és nem szeretne oda költözni vissza lehet mondani?Vagy lehet húzni még az időt hátha máshova kap lakást?

Előre is köszönöm a segítséget: Attila

#141. Szerző: ATCS867 2013-03-25 - 16:22 ó.
Érdeklődnék ha valaki kap egy lakást mondjuk a Szigetin és nem szeretne oda költözni vissza lehet mondani?Vagy lehet húzni még az időt hátha máshova kap lakást?

Előre is köszönöm a segítséget: Attila

#140. Szerző: Beyond | Előzmény: (#139) Alina01
2013-03-21 - 13:24 ó.
A lényeg akkor is a különbségeken van, ha valakit nem zavar, hogy egy csomó pénzt öl bele az otthagyott lakásba az az ő baja. Akkor is jogtalan, igazságtalan a rendszer. A mondandómmal nem az előtakarékos lakással kapott lehetőség mivoltát vitattam.

Alina01:Szerintem az önkormányzatnál kellene jelezned a problémát.

Sok múlik a szerencsén mert van, aki makulátlan lakást kap, mi csak betont kaptunk még a fürdőben sem volt semmi és mi is ott fogjuk hagyni, ez van, nem kötelező elfogadni, csak akkor kezdheti az ember előröl.

Még így is olcsóbb, mint egy albérlet.

Beyond:Sziasztok!
Szeretném felhívni az előtakarékos lakásokra pályázó fiatalok, családok figyelmét az amortizációs díj megtévesztő és jogtalan mivoltára. Mi most adjuk le a lakást, nagy harcok árán, ugyanis:
Ha megnyersz egy ilyen pályázatot elmész megnézed, átveszed a lakást,készítenek egy jegyzőkönyvet, amiben te felirathatod a neked nem tetsző hibákat, persze teljesen feleslegesen, mivel mi egy betonig eljárt szőnyeggel és levert zománcú káddal vettük át a lakást, a szőnyeg miatt hiába könyörögtem nem cserélték ki, nekünk kellett parkettázni, amit most a kedves Győr-szolnak ingyen otthagyunk. Ez egy dolog, a másik: az 5 év alatt egyszer sem kellett, sem sütőt, sem ablakot sem semmit cserélni a győr szolnak, ennek ellenére az amortizációs díj a bőrük alatt marad, havi 2500 Ft-ot fizettünk, az 5 év alatt kb 120 000 Ft. Nem fogadták el, ahogy a párom kifestett, hívnunk kellett hivatásos festőt, az még hagyján, az összes (régi fa) ablakot, ajtófélfát, ajtót (bejáratit is) újra kellett csiszoltatunk, mázoltatnunk, most tartunk kb 80.000 Ft-nál, az eddig fizetetnő rezsiről nem is beszélve, mert hát azt addig,amíg át nem veszik fizetned kell. Csak az a vicc az egészben,hogy mi sem új mázolással kaptuk 5 évvel ezelőtt a lakást, a festőnek meg szinte újra kellett vakolni a lakást, mert potyogott a mennyezet, ami azt jelenti, hogy az életben nem volt rendesen kifestve az a lakás. Kérdem én, hol van itt a segítség. Valószínű rajtunk akarják a rájuk háruló munkálatokat megspórolni, innen is látszik, még 5 évvel ezelőtt is teljesen más volt az eljárásrend, akkor jó volt csak átcsiszatolni a falakat, most már rájjöttek, hol tudnak spórolni a kiköltőző kárán sajnos. Roppant felháborító. Az Önkormányzatnak köszönjük a lehetőséget, de a fenntartó, Győr-Szol hozzáállását, eljárásrendjét jó lenne kivizsgálni!

Hozzászólások megjelenítése oldalanként:
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...