Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Keresés a témakörben: (a hozzászólások szövegében)

2009.08.18. - 14 hozzászólás Barátság park RSS Később elolvasom
#14. Szerző: kimo 2012-05-29 - 11:48 ó.
2012.05.28.Pünkösd hétfő
A Barátság Park Zárva. Köszönjük a Park üzemeltetőjének. Munkaszüneti nap, a családok otthon vannak. A rohanó hétköznapok mellett most értek volna rá a gyerekekkel lemenni a játszótérre, esetleg rúgni a labdát, vagy pingpongozni. Kérdem én, kinek építették?? Itt lakom a park mellett, de az előző sokkal jobban tetszett. Csak kimentem a házból és már a parkban is voltam. Félreértés ne essék, nem a pár méterrel van gondom.A másik dolog, amióta a park elkészült a parkolási gondok csak fokozódtak. Úgy kell a dolgaimat intézni, hogy délután 16 óra után már nem használom az autót, mert különben nem találok parkoló helyet. És ezzel nem csak én vagyok így. Sok lakótársam is hasonlóan jár el. A csütörtöki nap a legrosszabb. Jó lenne erre a problémára is megoldást találni. Vagy az ötletgazával aki ezt az egészet így álmodta meg, szívesen cserélnék lakást. Éljen ő itt, hogy a saját bőrén tapasztalja, mert addig úgy sem fog semmi változni.

#13. Szerző: mayzsolt 2009-11-23 - 09:46 ó.
Továbbra sincs megoldás a problémákra, sőt ....!
Valószínű, hogy az üzemeltető az EZ VAN, EZT KELL SZERETNI elvet próbálja gyakorolni. Erőből (vagy hatalomból) próbálják meg elfogadtatni a saját akaratukat.

Úgy tudom, hogy néhányan PRÓBA PERRE KÉSZÜLNEK, hiszen a mozgásukban korlátozottak érdekei nagy mértékben sérültek a kapu bezárásokkal.

Ez a probléma nem egyedi, mint ahogy egyes vezetők ezt reagálásukban flegmatikusan hangoztatták!

Lehetne ez másképp is! Csak türelem és megértés kell hozzá! (No meg néhány ötlet, javaslat elfogadása. Nem szégyen más véleményét elfogadni, főleg ha az jó!)

#12. Szerző: gondolkodó 2009-10-17 - 11:46 ó.
Valóban elvárás lenne az emberektől, hogy a szabályokat betartsák.
Jó is lenne. Azonban a város egy ilyen létesítmény miért olyan helyre tervezett, ahol tudni lehetett, hogy ez nem megoldható. Körültekintőbben kellett volna eljárni.
Hallotam már rongálásról, lopásról. De kérdezem, hogyan történhet ez meg ha csak a főbejárat van nyitva? A biztonsági őrök nincsenek a helyzet magaslatán? Egyáltalán megtörténtek ezek a dolgok?
Lehetséges, hogy csak figyelem elterelés az egész arról, hogy miért nem kívánják megnyitni a többi kaput, és ez hivatkozási alapnak nagyon jó.
A Győri Közéletből idézve:
"Mindíg örömmel vesszük a győri polgárok jobbító szándékú és hasznos észrevételeit, többek között a park több bejáraton keresztüli megközelíthetőségére vonatkozó kérelmeket. Sajnos azonban már az üzemeltetés első heteiben szembesültünk azzal, hogy vannak, akik nem hajlandók betartani azokat a szabályokat, amelyek a zökkenőmentes üzemeltetés és állagmegóvás érdekében születtek. Ez indokolja azt, hogy a létesítmény csak a tervezett bejáratán keresztül közelíthető meg, és a a biztonsági és üzemeltetői célokat szolgáló kapukat zárva tartjuk."

Azért az bíztató, hogy a kérelmeket és a hozzászólásokat azért olvassák az illetékesek.
Néhány dolog azért felmerül az emberben. A "LEZÁRT KAPUK" NEM IS VOLTAK KINYITVA EZIDÁIG SEM! Az idézetből kiderül, hogy csak EGY BEJÁRATOT TERVEZTEK EREDETILEG IS! Az itt élők valóban használták a parkot átmenő forgalomra is. Ezt most megszüntették, mert nem is TERVEZTÉK.
Ezért érzem azt, hogy csak mondva csinált indokokat keresnek arra, hogy miért nem lehet a parkba több helyen belépni vagy kimenni. Törődjünk bele mert ez van, ezt kell szeretni.
Megjegyzem a létesítmény valóban párját ritkítja és több ilyenre lenne szükség!
Azonban a helyszínt körültekintőbben és a céloknak valóságában megfelelően, körültekintőbben kell kiválasztani. Jobb és hatékonyabb környezet tanulmányt kell legközelebb készíteni.

#11. Szerző: gondolkodó 2009-10-17 - 11:13 ó.
kattintson a képre a nagyobb mérethez Idézet a gyorsport.hu -ról
"Nagy örömünkre szolgál, hogy hatalmas érdeklődés övezi a napokban átadott Barátság Sportparkot, annak szolgáltatásait! Egybehangzó vélemény, hogy egy remek, minden szempontból minőségi létesítménnyel gyarapodott a város, ahol minden korosztály megtalálja a mozgás, a szabadidő hasznos eltöltésének örömeit! Ahhoz azonban, hogy a Barátság Sportpark hosszútávon is be tudja tölteni fontos szerepét az szükséges, hogy a látogatók betartsák azokat a szabályokat, amelyek egyrészt az ő egészségüket, biztonságukat védik, másrészt biztosítják a park pályáinak, berendezéseinek és növényzetének állagmegóvását, azok zavartalan igénybevételét.

Ennek érdekében kérjük, hogy tanulmányozzák a sportpark itt is közzétett házirendjét és segítsék munkatársainkat a zavartalan üzemeltetésben."

#10. Szerző: mayzsolt 2009-10-16 - 09:07 ó.
Kikerült a tábla a Barátság park Kodály z. uti felére: NEM BEJÁRAT!

Köszönjük a parkot működtetők szívességét. Most már valóban nem lehet bejutni a parkba. Nekem és néhány nyugdíjas társamnak ez nagyon nagy kerülő. A távolságot is könnyen ki lehet számolni. A kerítések mellett pihenőhely nincs kialakítva, így meg sem kíséreljük a bejutást.

További sikereket kívánunk Önöknek. Sajnos az itt élők zömét sikerült kirekeszteniük a létesítmény területéről. (megjegyzem nem tőlük kell a park állagát félteni!)

#9. Szerző: mayzsolt 2009-09-22 - 18:30 ó.
A parkolási gond jelenleg csak egy a sok közül!
A parkba gyalogosan csak egy irányból lehet bejutni. (Ifjúság körút felől)
Minden más kapu ZÁRVA van!
Sok ígéret elhangzott már az előzetes egyeztetések alatt, de SEMMI NEM VALÓSULT meg azokból!
Fontosabb volt a "KIRAKAT MEGNYÍTÓ" a dísz vendégekkel!

#8. Szerző: Meir 2009-09-18 - 22:31 ó.
megnyilt a "baratsag"park!!
majd ugy par honap mulva,kellene visszanezni ra!!kik,hanyan,mennyire tettek tonkre!!
mert az egy valosagos nemzeti sport szetverni valamit ami meg uj!!!

#7. Szerző: gondolkodó 2009-09-18 - 21:40 ó.
Eltüntek a hozzászólások a cikk alól!
Igaz volt benne néhány nem oda való! De voltak értelmes hozzászólások is.
Moderálni lehet, de letiltani?
Hol marad a szabad vélemény nyilvánítás?
Ha a Kisalföld hozzászólásait tiltják le, akkor sajtó per van a vélemény nyilvánítás akadályoztatása miatt.

Egyébként egyetértek azzal, hogy a HÍR most a park átadása és nem Orbán Viktor személye. Köszönjük, hogy megtisztelte a megnyitót. De ennyi és nem több!!!

Az Ön reklámnak és a Párt reklámnak máshol van a helye.


#6. Szerző: mayzsolt 2009-09-18 - 19:23 ó.
Átadták a Barátság Parkot a Győri polgároknak! (Ez lehetett volna főcim)

Ehelyett mi a főcím??? : Győrbe érkezett Orbán Viktor (új galériával)!!!

Ezek szerint Orbán Viktor= Barátság Park átadás

Na neee!

Hagyjuk már ki legalább a politikát az ilyen eseményekből. Szóljon ez a park átadás a Győriekről a szabadidő hasznos eltöltéséről.

#5. Szerző: kisem 2009-08-22 - 16:54 ó.
Én pedig az ünnepélyes megnyitó napján a "centerpálya" lelátójának alsó sorába ültetném a tervező a kivitelező képviselőit, no meg a VIP vendégeket, hogy egyrészt nem fáradjanak a lépcsőzéssel, másrészt vegyék észre, hogy sikerült egy Mekk mester módján elfuserált lelátót megépíteni. Nézék onnan végig a tervezett kupa mérkőzéseit.

Hozzászólások megjelenítése oldalanként:
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...