Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő ikonokkal! később elolvasom

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2010. 07. 29. csütörtök - Márta, Flóra
Időjárás: Napos, felhős25°C - Esős22°C

Keresés a témakörben: (a hozzászólások szövegében)

2005.07.13. - 13 hozzászólás Banki hitelek RSS Később elolvasom

#13. Szerző: arrab0ne | Előzmény: (#8) ropi
2006-02-15 - 12:27 ó.
ropi:Az emberek szerintem, nem mindig járják körbe a dolgokat általában az első helyen leragadnak.Az tisztességes ügynököket pedig nem hallgatják meg, mert már sokat csalódak.
Szerintem a forinthitel havi törlesztése kiszámíthatóbb, viszont a deviza olcsóbb.

Van olyan ? Egyébként én már okultam ilyen "leragadásból". Fundamenta fés életbiztosítás felmondása egyazon ügynöknél. Meggondolatlanul, kiszolgáltatottan - naivitásból léptem be anno.
Én azt javasolnám mindenkinek, hogy hagyja ki a házaló ügynököket Ne a hegy menjen Mohamedhez. Ehhez persze az ügynököknek is lenne némi hozzászólásuk, de kérem tartózkodjanak tőle .) Mindenki el akarja magát adni, ennyi, erről szól. Csak ne az én káromra.

#12. Szerző: boss | Előzmény: (#11) ropi
2005-07-22 - 19:17 ó.
Köszönöm meg fogom keresni biztos van valami jó megoldási lehetőség!

#11. Szerző: ropi | Előzmény: (#10) boss
2005-07-21 - 19:45 ó.
A Fundamentásoknál már érdeklődtél?
Már megírtam neked a címüket!
Győr Kisfaludy út 6.
Keresd EDVY NÁNDOR üzleti vezetőt!

Tisztelettel:
ropi

#10. Szerző: boss | Előzmény: (#9) ropi
2005-07-21 - 07:24 ó.
Az igaz,hogy a tisztességes üzletkötöket nem hallgatják meg mert egy kicsit tönkretették a pénzügyi szektort sok kokler!
Ha hitelről van szó és jobb a forint mint a deviza akkor miért azt erőltetik az emberekre?
Sok pénzintézetnél még nem jártam de sokszor nem kaptam kielégitő válasz a kérdéseimre és nem igazán volt némely dolgozó felkészült.Ez miképpen müködhet egy bankban?

#9. Szerző: ropi | Előzmény: (#8) ropi
2005-07-20 - 22:27 ó.
Kedves boss!

Ha kérdésedid vannak, és valaki válaszol neked, akkor talán illik rá reagálni.

#8. Szerző: ropi | Előzmény: (#7) boss
2005-07-17 - 20:49 ó.
Az emberek szerintem, nem mindig járják körbe a dolgokat általában az első helyen leragadnak.Az tisztességes ügynököket pedig nem hallgatják meg, mert már sokat csalódak.
Szerintem a forinthitel havi törlesztése kiszámíthatóbb, viszont a deviza olcsóbb.

#7. Szerző: boss | Előzmény: (#5) ropi
2005-07-15 - 21:39 ó.
Szia Ropi!

Használt lakás a cél 1,5-2 mft már van önerönek.
Ha ez amit írtál ennyire jó miért nem tudnak az emberek róla?
Miért forint hitel legyen és ne devizás?

#6. Szerző: boss | Előzmény: (#4) D.O.N.
2005-07-15 - 21:35 ó.
Tisztelt D.O.N!

Nem értem miért jobb a svájci frank ha euró-zónához akarunk tartozni?
Ott nem az euro a fizető eszköz?
Használt lakást akarok venni 2-3 szobást kb van 1,5-2 mFt amit öneröként fel tudok mutatni.
Olyan havi 40-50 eFt belefér havi részletnek 20 évre gondoltam felvenni.

#5. Szerző: ropi | Előzmény: (#3) boss
2005-07-15 - 20:45 ó.
Szia boss !

Magyaroszágon is lehetséges hitel felvenned, ha van megfelelő ingatalan fedezeted, és önerőd.
Őnerő nélkül elég nehéz, hitelhez jutnod.Különben új, vagy használt lakást szeretnél vásárolni?
Figyelmedbe ajánlom ha forintos hitelt szertnél, Győrben a Fundamentát /Kisfaludy út 6/ .Én most vettem fel a segítségükkel lakáshitelt.Egy FHB-s kombinált hitelterméket ajánlottak aminek segítségével 1,2 MFT-tal kevesebbet fizetek vissza a banknak.
A hitel lényege, hogy nyolc évig az FHB-nak csak kamatot, és kezelési költéget fizetek, a tőkerészt viszont LTP-be teszem. Az LTP a befizetett összegek után évi 3% kamatot, és az éves befizetett összegek után 30% Állami Támogatást fizet.
A nyolcadik évnél az LTP-ből tőketörleszés történik.

ropi

#4. Szerző: D.O.N. 2005-07-15 - 20:26 ó.
boss!

ennyi keresettel próbáld meg az osztrákoknál, itthon nem hiszem, hogy szívélyesen fogadnak, vagy ha mégis, a jelzálog az első. De nem lehetetlen itthon sem felvenni hitelt lakásra. MInimálbérrel, két-három kezessel, jelzálog-terheléssel kb. 5-6 misivel megdobnak. Kb 50-60 körül törleszthetsz is bátran havonta. A svájci frank alapot ajánlom, az euro hosszú távon, mondjuk 20 évre nem kecsegtet jóval, lévén, hogy euro-zóna akarunk mi is lenni.

Hozzászólások megjelenítése oldalanként:
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...