Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Szfeszt: tisztelgés a hungarikumok előtt

Hányan nézik meg a fesztivált? – kérdezték azok a sztárok, akik még nem jártak Győrszentivánon az SzFeszten.
A szervezők nevében az ötletgazda, Imre László beszédes számokkal válaszolt. A Kisalföld-hűségkártyával korlátlan számban lehet 2500 forintért belépőt venni három napra. A tíz éven aluli gyerekeknek pedig nem kell belépő. A június 22-től 24-ig tartó programban ott lesz az Edda, a Magna Cum

Claude, a Neoton, a Hooligans, Vastag Csaba és Vastag Tamás, a Lord, az Apolló 23, a Sub Bass Monster, DJ Dominique, Geszti Péter és a Gringó Sztár, Schobert Norbert és Rubint Réka, és még sokan mások. Külön gyereksziget gondoskodik a fesztivál által támogatott Lurkó Alapítvány munkatársaival kiegészülve a legkisebbek szórakozásáról. Ilyen feltételekkel sehol az országban nem rendeznek fesztivált. Szinte megszámolhatatlan koncert és szórakoztató program csábítja a győri, a városkörnyéki, de évek óta már a más országrészeken élőket és a külföldi vendégeket is Győrszentivánra.

Vagyis a szépszámú közönség szinte garantálható. A fesztivál, amely felvette az Adrenalin SzFeszt nevet, idén a hungarikumok előtt is külön tiszteleg. Tartanak magyaros eszem-iszomot, de gondolnak azokra is, akik szeretnék lemozogni a bevitt kalóriákat. A jótékony cél idén is a Lurkó Alapítvány segítése, és a húszéves Kiss Pékség jóvoltából kétszázezer forintnyi péksütemény a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítványnak.Kisalföld-hűségkártyával korlátlan számú belépőt vásárolhatnak lapunk hűséges olvasói a június 22-től 24-ig tartó SzFesztre. Az egyébként 3500 forintos belépő így csak 2500 forintba kerül. Jegyet vásárolni a Kisalföld ügyfélszolgálatain lehet: Győr, Újlak utca 4/A; Győr, Baross út eleje; Csorna, Szent István tér 18.; Mosonmagyaróvár, Régi vámház tér 14.; Sopron, Frankenburg u. 2/A.A fesztivál sajtótájékoztatóján a fellépők közül az Apolló 23 két tagja, DJ Dominique, valamint Geszti Péter is jelen volt. Mindegyikük nagy, látványos és felpörgető bulikat ígért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szfeszt 2012 - Itt a hivatalos videóklip!

Három nap, amikor minden a jókedvről szól: június 22. és 24. között. Tovább olvasom