Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

LimoGyőr ismét a csúcson!

2007-ben elkezdődött valami Győrben. Jött egy ötlet, amibe már nagyon sokan belebuktak a megyében. Hajtó Péter 2007 májusában elindította a LimoGyőr nevet viselő limuzin-kölcsönző vállalkozását.

2007-ben elkezdődött valami Győrben. Jött egy ötlet, amibe már nagyon sokan belebuktak a megyében. Hajtó Péter 2007 májusában elindította a LimoGyőr nevet viselő limuzin-kölcsönző vállalkozását. Soha azelőtt nem sikerült senkinek, ez a vállalkozás viszont már 3 éve dübörög és már nem csak a limuzin-kölcsönzés területén. Számos, a megye meghatározó rendezvénye van a birtokukban és minden évben a minőségi és megbízható munka meghozza a gyümölcsét, több tízezer elégedett ember, több tízezer ember, aki hatalmas élményekkel távozik a fesztiváljaikról.

Egy dolog biztos, hiába a sok negatív kritika a rosszakaróktól, a vállalkozás egyre bővül.

- Mi várható 2010-ben, kérdeztük a vállalkozás tulajdonosát!

- Az év azzal kezdődött, hogy megpályáztuk azokat a munkákat, amit egyébként évek óta mi csinálunk, a Likócsi rendezvényeket. Az elmúlt évek során végzett munkánk és természetesen az áraink figyelembe vétele mellett 2010-ben is ránk bízták a részönkormányzat valamennyi kiemelkedő rendezvényét, melyet örömmel vállaltunk is.

- Nagyon sok Önkormányzat keresett meg minket, nekik egytől egyik segítünk megszervezni a falu és a Városnapokat.

- Két dolog biztos volt ekkor is, a III. Szigetközi Mulatós Fesztivál és a II. Tét Fest ismét megrendezésre kerül. Mindkét rendezvényünket emberek ezrei várják.

A LimoGyőr egyik limuzinja, amelyből Ön is megveheti jegyét a II. Tét Fest-re
A LimoGyőr egyik limuzinja, amelyből Ön is megveheti jegyét a II. Tét Fest-re


- Mit érdemes tudni a II. Tét Festről?

- Sokkal nagyobb lesz, mint 2009-ben. A fellépő művészek, bandák, ha úgy tetszik, egytől-egyig minőségi zenekarok, legyen az ismert vagy kezdő együttes. A nagyok közül itt lesz a Tankcsapda, Deák Bill Gyula, az Aurora, a Bon Bon, Sub Bass Monster, a Belga, és ami igazán nagy dolog, sikerült meggyőzni Abaházi Csabát a Class Fm kiválóságát, lépjen fel a Sing Sing + formációval egy koncsert erejéig.

Mivel rendszeresen dolgozunk az országos tv-kel is, az egyik nagy csatorna terveink szerint kint lesz a helyszínen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Példaképpel egy színpadon

A II. Tét Fest szervezői fellépési lehetőséget adnak kisebb együtteseknek, akik szeretnének… Tovább olvasom